Üzleti információk

Településünk üzleti élete iránt érdeklődők számára ajánljuk az alábbi menüpontokat. A kivonatok, statisztikák segítségével tájékozódhat arról, milyen a különböző üzletfajtákkal való ellátottságunk és részletes kimutatást talál a településünkön folyó fizetővendéglátásról is. Megismerheti az önkormányzat beruházásait, településfejlesztési koncepcióját, valamint figyelemmel kísérheti pályázatainkat is. A hasznos linkek tágabb környezetünk üzleti életében való további tájékozódását segítik.

 

Területfejlesztés

Bük Város a 16 települést magában foglaló Felső Répcementi Területfejlesztési Társulás tagja. Térség- és vonzásközponti szerepéből fakadóan Csepreg várossal közösen látja el a kistérségi központra háruló feladatokat.

A kistérségen belül a turizmus, elsősorban az egészségturizmus, valamint az egészségügy /orvosi ügyelet, mentőállomás/ területén játszik jelentős szerepet. Ezt a szerepet tovább kell fokozni annak érdekében, hogy még vonzóbb legyen a térségen túl a régióban is településünk.

Várható, hogy a közigazgatás reformját követően lényegesen nagyobb szerep jut a kistérségeknek, a térségi szervezeteknek, ezért is fontos pozíciónk erősítése.

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 01.22.
Holnap 01.23.
H.Után 01.24.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on