Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Bük Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2010. október 11-én alakult. A CKÖ minden kedves olvasót, tisztelettel köszönt. A kisebbségi önkormányzat segíteni szeretne Bük Város roma és nem roma lakosainak. Elsősorban, hogy rendszeresen járjanak a gyerekek óvodába és iskolába, szakmát vagy akár diplomát szerezzenek. De ehhez a szülők és a tanárok támogatására, és segítségére van szükség. Kapjunk több bizalmat és lehetőséget, hogy tanulni és dolgozni tudjunk. Közösen vegyünk részt minden programban, ami a városunkban van, csak így tudunk integrálódni, ha mindent közösen és együtt végzünk. Hagyományainkat, kulturánkat ápolni és gyarapítani szeretnénk, és tovább adni a fiataloknak. Kérjük a város képviselőit, polgármesterét, jegyzőjét, intézményvezetőit, hogy céljaink elérésben segítséget nyújtsanak. Támogatásukat köszönjük. Bük Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata

Horvát Nemzetiségi Önkormányzat

A Büki Horvát Nemzetiségi Önkormányzat 2002.november 4-én alakult. A Vas-megyében működő 11 Horvát Nemzetiségi Önkormányzat társaságában képviseli az itt élő horvát nemzetiségiek érdekeit, és igyekeznek a kultúrájukat, nyelvüket és identitástudatukat fenntartani.Ennek tudatában indítottunk 2003. február 1-vel horvát nyelvtanfolyamot a horvát nyelv után érdeklődők számára a Berzsenyi Dániel Főiskola Horvát tanszéke nyelvtanárának irányításával. A nyelvtanfolyam során 8 fő ismerkedett meg az anyaországban használt, de sajnos nálunk egyre feledésbe merülő horvát nyelvvel.

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 04.24.
Holnap 04.25.
H.Után 04.26.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on