Foglalkoztatási Információs Pont nyílt Bükön


   2011. november 1-től a Bük és környékén élő pályakezdőknek, álláskeresőknek és munkáltatóknak nem szükséges elutazniuk Kőszegre, a területileg illetékes Munkaügyi Kirendeltségre ahhoz, hogy a munka világával kapcsolatos fontos kérdéseikre választ kapjanak.

   A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által támogatott projekt keretén belül Bük Város Önkormányzata - sikeres pályázatának köszönhetően - Foglalkoztatási Információs Pontot (FIP) működtet a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár épületében.

 

Foglalkoztatási Információs Pont

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 05.27.
Holnap 05.28.
H.Után 05.29.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on