Impresszum

A portál és a megjelenített információk tulajdonosa
a Büki Közös Önkormányzati Hivatal

Minden jog fenntartva!

Üzemeltető:
Büki Közös Önkormányzati Hivatal - Bük

Bük címere

 

Felelőskiadó :
Dr. Németh Sándor polgármester

Kapcsolat:
Sajtószóvivő:
Marketing:

 


Szerzői jogvédelem

A www.buk.hu portálon közölt minden tartalom a Büki Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezi.
A portál oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A portálról értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással lehet.
A www.buk.hu portál bármely részének másolásával kapcsolatos minden jog fenntartva.

Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, bármilyen formátumban történő feldolgozása és értékesítése a kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

 

Adatvédelem

Büki Közös Önkormányzati Hivatal (továbbiakban: szolgáltató) minden egyén és szervezet (továbbiakban: Felhasználók) által a városi portálon, illetve a portálon keresztül az e-ügyintézés háttérrendszereivel megosztott személyes adatok védelmét a törvényben előírt módon biztosítja.

A szolgáltató személyes adatnak tekint minden olyan adatot, amit az Adatvédelmi törvény annak nyilvánít. A szolgáltató a Felhasználók által a portálon regisztrált személyes adatokat és címeket harmadik félnek nem adja tovább.

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 04.24.
Holnap 04.25.
H.Után 04.26.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on