Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

ÖKO KALANDRA FEL!

A büki TDM szervezet keresi az ÖKO kalandorokat.

Kedves ÖKOKalandorok!

Örülünk, hogy te is csatlakoztál játékos ÖKOKalandunkhoz, mely során megismerheted a Répce menti vidék növény- és állatvilágát, két keréken vagy két lábon felfedezheted a környék varázslatos tájait, megsimogathatod a „büki baglyot” és úgy repülhetsz át a vidék fölött, akár egy madár. Csak arra vigyázz, hogy miközben mezítláb sétálsz a helyi mókuscsaládok kedvenc lakóhelyén, könnyen eggyé válhatsz a természettel! Nincs más dolgod, mint letölteni az Ökoitinert és Ökotérképet és már indulhat is a kaland.
Csapatoknak az információs irodáink egyikében adunk Ökoitinert és Ökotérképet is, de kérjük, előre jelezzétek részvételi szándékotokat a játékban az info@visitbuk.hu email címen. A további teendők megegyeznek az alább leírt játékszabályokkal.
 
A játékszabályok egyéni játékosoknak a következők:
1. Töltsd le honlapunkról, és nyomtasd ki az ÖKOtérképet segítségként.

2. Járj végig a kilenc állomás közül legalább ötöt, és teljesítsd a feladatokat.

3. Készíts fotókat a teljesített állomásokról és töltsd fel hivatalos Facebook oldalunkra, vagy mutasd be információs irodáink egyikében az elkészült fényképeket.

4. A túra végén várunk a Tourinform (9737 Bük, Eötvös utca 11.) vagy Tourinfo (9740 Bükfürdő, Autóbusz pályaudvar) irodában, ahol átveheted az Ökokalandoroknak járó Oklevelet, mellyel tiszteletbeli ÖKOKalandor lehetsz. Ha hozzájárulsz, hogy az okleveleddel készült fotódat feltöltsük Facebook oldalunkra, további ajándékban részesülsz!


Várjuk Facebook-oldalunkra a helyszíneken készített vicces vagy szép fotóidat, hogy mások is kedvet kapjanak a játékra!

ÖKOKalandra fel! Kellemes túrázást és felfedezést kívánunk!



Forrás: BBKTE-TDM
Szerző: BBKTE-TDM
Vissza a kategória oldalra

» Wellness ajánlatok Bükfürdőn | 2022. 06. 27.

» Válassza a Tourinform irodákat utazása tervezésekor és útközben! | 2022. 04. 29.

» Tájékoztatás a büki fürdővendégek részére | 2022. 04. 21.

» A jövő játékait telepítik Bükfürdőre | 2022. 03. 10.

» Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület 2022. évi prospektusa | 2022. 02. 16.

» A Tourinform Iroda év végi nyitvatartása | 2021. 12. 19.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés