Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Megújult a fürdő honlapja


A PC-k és laptopok után az okostelefonok és táblagépek elterjedésével a felhasználók elvárásai egyre nagyobbak azzal kapcsolatban, hogy bármely technikai eszközről is történik egy weblap megtekintése, az mindig veszteségmentes, esztétikus módon jelenjen meg, ugyanolyan felhasználói élményt nyújtva pc-n, laptopon, mobiltelefonon, tableten, HD tv-n egyaránt. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum október 1-jével indult új fejlesztésű honlapja a Google, a Microsoft és a magyar érdekeltségű Index szakemberei által kifejlesztett reszponzív weboldal-fejlesztési technológia felhasználásával került kialakításra. A honlap első verziója 2001-ben indult el az akkori internetes elvárásoknak megfelelően. 2009-ben alapjaiban újraformált, grafikai látványelemeket használó fejlesztés valósult meg. 2015-re a folyamatosan fejlődő technikai és technológiai háttérnek, valamint a fogyasztói elvárásoknak köszönhetően ismét aktuálissá vált a Részvénytársaság honlapjának átgondolása. Az új webfelület korszerű, letisztult minimál dizájnnal, könnyen átlátható, logikus struktúrában, minden böngészésre alkalmas eszközön megfelelően megjelenítve 5 nyelven nyújt információt a fürdő szolgáltatásai iránt érdeklődők számára. www.bukfurdo.hu

 

Szerző: Wellner Ervin
Vissza a kategória oldalra

» Wellness ajánlatok Bükfürdőn | 2022. 06. 27.

» Válassza a Tourinform irodákat utazása tervezésekor és útközben! | 2022. 04. 29.

» Tájékoztatás a büki fürdővendégek részére | 2022. 04. 21.

» A jövő játékait telepítik Bükfürdőre | 2022. 03. 10.

» Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület 2022. évi prospektusa | 2022. 02. 16.

» A Tourinform Iroda év végi nyitvatartása | 2021. 12. 19.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés