Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Megnyílt a Bükfürdői Termelői Piac harmadik szezonja

Harmadik évadjába lépett a fürdőváros kedvelt termelői piaca. A megnyitóra szép számban érkeztek vendégek, akiket a megszokott termelői csapat minőségi árui fogadtak. Bemutatkozott az új piaci márkajelzés is, a Bükfürdői Esszencia logójával ellátott árucikkek tovább öregbítik városunk hírnevét. 

Viharosan indult a piacnyitó hét, váratlan havazás és hatalmas erővel tomboló szél nehezítette az előkészületeket, de szerencsére az égiek is a szervezőkkel voltak, péntekre elolvadtak az utolsó hókupacok és napsütés fogadta a piacra érkező vendégeket.

A 2017-es szezon ünnepélyes megnyitójára április 21-én, pénteken délután 16:00 órakor került sor. A téli pihenő alatt megszépültek az árusító helyek is, és a kicsit hűvös idő ellenére is hamar benépesült a Toruinfo iroda melletti tér.

A rendezvény a Kis Napvirág népdalcsoport kedves műsorával kezdődött, majd Dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke mondta el ünnepi beszédét. "Valószínűleg egy nagyon jó turisztikai szezon elé néz Bük, sőt egész Vas megye is. Az adottságok megvannak ehhez, de ezek nem elegek. Manapság már ki kell egészíteni különféle apróbb kis attrakciókkal." – fogalmazott alelnök úr, aki a büki, bükfürdői TDM munkáját is pozitívan értékelte és példa értékűnek tartja a helyi szervezetek közös munkáját is.  

A protokolláris megnyitót Dr. Németh Sándor, Bük Város polgármestere folytatta, aki beszédében kiemelte a termelői piac szezonerősítő szerepét is, majd Spilenberg Andrea a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület elnöke mondta el gondolatait. Bemutatta az új piaci márkanevet, ami a minőségi termékekkel karöltve városunk nevét és jó hírnevét hivatott népszerűsíteni országhatáron belül és túl.

A megnyitó további részében a gencsapáti Ispiláng Néptáncegyüttes fiatal táncosainak műsora következett, a Boglya Népzenei Együttes közreműködésével.

A vásárlók és a termelők kérésének megfelelően a Bükfürdői Termelői Piac egészen október végéig várja az érdeklődőket.

                                                   

booked.net

» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés