Bükfürdői tervek

Tenger alatti vízi világot terveznek Bükfürdőn

Forrás: turizmus.com

 2017. április 05. 10:29

0
Idén várhatóan 900 millió forintos beruházás valósul meg az ország második legnagyobb fürdőkomplexumában a szolgáltatások versenyképességének növelése érdekében.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba látogatók már tavaly is számos újdonsággal találkozhattak: a kisgyerekkel érkezőket a Spray Park kreatív vizes játszótere ejtette rabul, míg a vihar-, ugró- és hullámöböllel ellátott Acapulco medence, valamint az egyik közkedvelt medencébe telepített óriásbuborék az egész család számára feledhetetlen perceket kínált a nyári szezonban.

 

Igazodás a XXI. századi vendégigényekhez

A megújulás azonban folytatódik, hiszen – a korábban megkezdett fejlesztési programcsomag teljes újraszabása után – 2017-ben várhatóan 900 millió forintos beruházás valósul meg az ország második legnagyobb fürdőkomplexumában.

Az egész család számára tartogatnak meglepetéseket

Fotó: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Megszépülnek a gyógyfürdő belső terei, korszerűsödnek a kedvelt gyógyvizes medencék, továbbá modern öltözőrendszert alakítanak ki: a chipes adathordozóval működtethető öltözőszekrények már megfelelnek a XXI. századi vendégigényeknek. Mindemellett digitalizált, egységes jegyértékesítési rendszert építenek ki a városkártyához, a szálláshelyi, valamint az online (és mobilapplikációs) értékesítéshez és beléptetéshez kapcsolódóan.

Medencetér látványterve

Fotó: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Kapcsolódva a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai régióban fekvő bükfürdői gyógyhelyfejlesztési projekthez, bővül a fürdő ún. B bejárata a vendégfogadás gyorsabbá, magasabb minőségi színvonalúvá tétele érdekében, egyúttal kialakul egy impozáns főbejárat is.

 

Séta a tenger alatti vízi világban

A legizgalmasabb attrakciót azonban talán az élményfürdőben megvalósítani tervezett „tenger alatti vízi világ” kialakítása jelenti. A látogatók egy barlangbejáraton keresztül, a tenger fenekén sétálva vehetik szemügyre a különböző színekben pompázó, víz alatti élővilágot. Az elveszett kincseket és igazgyöngyöket is rejtő sziklák számos interaktív játékot ölelnek körül, melyek nemcsak élményt nyújtanak a gyermekeknek, hanem a tengeri állatokat és növényeket is megismerhetik általuk. A vízi barlangban minicsúszda, spriccelő állatfigurák, kivetítő is helyet kap.

A vízi világ látványterve

Fotó: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

A fentieken túl a tervek között szerepel a szolgáltatások versenyképességének növelése, hazai és nemzetközi minőségi sztenderdek bevezetése, az együttműködés szorosabbra fűzése a helyi szállásadókkal, új külföldi küldő területek bevonása, valamint a marketing és a kommunikáció erősítéseForrás: turizmus.com
Vissza a kategória oldalra

» Ismét pályázhatnak a magánszállásadók | 2018. 03. 08.

» Sajtótájékoztató a fürdőben | 2017. 11. 08.

» A Büki Gyógyfürdő Zrt. közleménye | 2017. 11. 06.

» A harmadik szezonon túl a Bükfürdői Termelői Piac | 2017. 11. 03.

» Pihend magad egészségesre – Bükfürdő a te helyed! | 2017. 10. 26.

» Sajtóközlemény a megye turizmusának elmúlt évéről és az idei nyárról | 2017. 10. 10.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 04.24.
Holnap 04.25.
H.Után 04.26.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on