Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

BÜK A MÉDIÁBAN

Rendszeresen végzünk sajtó figyelést, Bük, Bükfürdő milyen módon szerepel a központi és a helyi sajtóban. Emellett Hévíz, Sárvár, Hajdúszoboszló sajtó szereplését is figyeljük. Így megalapozottan állíthatjuk: az elmúlt két-három hét volt Bük város történetének a sajtóban legsikeresebb időszaka.

A nemrég Bükön járt budapesti újságírók, akik két napig ismerkedtek a várossal, jobbnál jobb cikkeket írnak, Bükre csábítva az olvasókat. Bükről jelentetett meg cikket a Nők Lapja, a Story Nyári Különszám, a Blikk Nők, az Éva Magazin a Meglepetés vakáció. Az autós szaklapokban még mindig téma a Bükfürdő Rallye.

Az internetes portálokon is rengeteg a „büki” cikk.  Az eva.hu, origo.hu, travelo.hu, divany.hu, szerkesztőségi cikkekben foglalkozott a büki turisztikai lehetőségekkel. A szakmai oldalak, a turizmusonline.hu,  a turizmus.com : Ökokalandok Bükfürdőn; 5 éves születésnap (hírek), és a Mokka forgatással foglakozott.

Júniusban további sajtómegjelenések voltak többek között  a Nők Lapja (ajánló) és Meglepetés ajánlóban,  online felületeken bannerek : ORIGO (Címlap, Itthon, Filmklub, Autó, Techbázis, Egészség, Indulási Oldal, Gazdaság, Táfelspicc, GPhírek, Vállalkozói Negyed, időjárás– rovatok) Postr (bezzeganya, buksza), Videa (LifeNetwork, VideoLife, ORIGO, Üzletrész - csatornák), Life.hu (Család, Sztárszerzők – rovatok).

Az nyomtatott sajtóban és az interneten is nagyon sok helyen találkozunk büki szállodák önálló hirdetéseivel. ( Caramell, Danubius, Greenfield, Piroska stb.)

 

A Magyar Rádióban rádiós megjelenések:  2014.május 5 – 16. között 45 alkalommal hallhatták a rádióhallgatók a Bükről szóló 20 másodperces reklámot.

 

Kandász Andrea a TV2 Kalandjáratának műsorvezetője szinte már hazajár műsorával, most is újabb epizódot rögzítettek Bükön. A felvételeket folyamatosan láthatjuk a TV2 adásaiban.

Az RTL Klub stábja is Bükön, Bükfürdőn forgatott a KALANDOR című műsoruknak. Honlapjukon van a műsor bevezető szövege: Mártózzanak meg velünk Bükfürdő csodálatos gyógyító vízében!   Majd 17 és fél perces adásukban mutatták be a települést, a turisztikai kínálatot.

 Az idei év kiemelkedően fontos és hasznos televíziós megjelenése a településnek a TV2 - Mokka Országjárás műsorában volt - 2014. június 16- 20 között. A Mokka az adásait a Greenfield Szállóból és a Golfklubból közvetítette.

A Mokka műsor keretén belül napi minimum 2 élő beszélgetés, valamint a témához kapcsolódó légi és kamerás felvételek voltak. A légnézettebb reggeli műsor vendége volt többek között városunk polgármestere, a nyugat-dunántúli régió turisztikai vezetője, a büki turisztikai egyesület elnök asszonya, a TDM menedzserei, a fürdő marketing vezetője, a művelődési intézmény vezetője, a helyi szállodák igazgatói, séfek, a szobakiadók elnöke, a játszópark tulajdonosa.

Bük, a büki turisztikai kínálat még soha ekkora nyilvánosságot, reklámot nem kapott!   Köszönet érte mindenkinek, aki ebben segített. Azonban a szervező munka nagy részét a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület vezetői végezték. A TV2 stáb egységes véleménye szerint még nem jártak olyan külső helyszínen, ahol ilyen jól megszervezték a stáb forgatási helyszíneit, eseményeit.

 

Bízunk abban, hogy az elmúlt hetek koncentrált megjelenései Bükre, Bükfürdőre irányítják a figyelmet és az a nyári vendégforgalomban számszerűen is megmutatkozik. 

 

( A cikk nagy része Horváth Lívia TDM menedzser összegzése alapján készült.)

Varga Zsolt

 

 

 



Forrás: BBKTE-TDM

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Wellness ajánlatok Bükfürdőn | 2022. 06. 27.

» Válassza a Tourinform irodákat utazása tervezésekor és útközben! | 2022. 04. 29.

» Tájékoztatás a büki fürdővendégek részére | 2022. 04. 21.

» A jövő játékait telepítik Bükfürdőre | 2022. 03. 10.

» Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület 2022. évi prospektusa | 2022. 02. 16.

» A Tourinform Iroda év végi nyitvatartása | 2021. 12. 19.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés