A harmadik szezonon túl a Bükfürdői Termelői Piac


 

Harmadik szezonját zárta a Bükfürdői Termelői Piac, ami áprilistól október végéig 26 alkalommal várta a helyi ízek kedvelőit. 

hirdetés

A szervező turisztikai menedzsment a hagyományokhoz híven ünnepi műsorral köszönte meg a termelők, kézművesek és természetesen a vásárlók, látogatók részvételét.

A program hivatalos részében dr Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke és a Vas Megyei Turizmus Szövetség elnöke, továbbá dr Németh Sándor Bük Város Polgármestere és Spilenberg Andrea, a BBKTE elnöke értékelték a fürdőváros egyik legsikeresebb rendezvényét és zárták be szimbolikusan a piac kapuit a téli időszakra.

Természetesen a háttérmunka a jövő áprilisi nyitásig sem áll meg, folyamatban van az idei évben bevezetett piaci brand – a Bükfürdői Esszencia – hivatalos védjegyoltalom alá helyezése, amely az idei esztendőben a különböző csomagolóanyagok mellett ropogós piros almán is megjelent.

Szerző: turizmus.online
Vissza a kategória oldalra

» Sajtótájékoztató a fürdőben | 2017. 11. 08.

» A Büki Gyógyfürdő Zrt. közleménye | 2017. 11. 06.

» Pihend magad egészségesre – Bükfürdő a te helyed! | 2017. 10. 26.

» Sajtóközlemény a megye turizmusának elmúlt évéről és az idei nyárról | 2017. 10. 10.

» A Büki Gyógyfürdő Zrt. hírei | 2017. 09. 19.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 02.20.
Holnap 02.21.
H.Után 02.22.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on