A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lett az Év Gyógyfürdője 2016-ban!

Az Utazó Magazin idén is a Turizmus és Profit szakmai konferencián adta át 2016 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat. Az olvasók és a szakmabeliek szavazatai alapján kerültek kihirdetésre az elismerések a Hotel Moments**** Budapest rendezvénytermében.

 

A konferenciát Nyitrai Zsolt, stratégia társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízottja nyitotta meg, aki beszédében elmondta, hogy az ágazat jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez és a munkahelyteremtéshez. A turizmus mára már több mint 350 ezer embernek ad munkát, és a szektorban 45 ezer kis- és középvállalkozás működik – hangsúlyozta.

 

Az átadón az Év Gyógyfürdője díjat a szavazatok alapján a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum nyerte el. A díjat Schaffer Adrienn, a Büki Gyógyfürdő Zrt. értékesítési és kommunikációs igazgatója vette át Nyitrai Zsolttól és dr. Érsek M. Zoltántól, Az Utazó magazin főszerkesztőjétől.

 

Díjazták továbbá a 2016-os év üzleti szállodáját, az év wellness szállodáját, az év konferencia szállodáját, a legjobb légitársaságot, utazási irodát, és még számos turisztikai szolgáltatót.

 

Fotó: Fényes Gábor

 Forrás: Büki Gyógyfürdő és Élménycentrum
Szerző: Sió Dalma

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» A Büki Gyógyfürdő Zrt. hírei | 2017. 09. 19.

» Bükfürdői változások | 2017. 09. 12.

» A Turizmus Világnapja 2017 - Mezítláb a parkban | 2017. 09. 10.

» Autómatuzsálemek lepik el Bükfürdőt | 2017. 09. 07.

» 55 éves Bükfürdő | 2017. 08. 20.

» 55 éves a Bükfürdő Gyógy és Élménycentrum | 2017. 08. 09.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 09.20.
Holnap 09.21.
H.Után 09.22.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on