55 éves Bükfürdő

Fellépők, születésnapi torta és programok az egész családnak

 

Idén ünnepli a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum fennállásának 55. évfordulóját. Ebből az alkalomból tortával, közös héliumos lufi felengedéssel egybekötött fotózással, Irigy Hónaljmirigy fellépéssel, Minimax Családi nappal és értékes ajándékokkal készültek a szervezők augusztus 19-én Bükfürdőn.

Számos programmal, fellépőkkel és színes kísérőrendezvénnyel várta vendégeit a fürdő a jeles eseményre, így az odalátogatók a kőszegi BE-JÓ Táncegyüttes és a Szombathelyi Kötélugró Klub bemutatóját tekinthették meg. A nap folyamán számos kísérőprogrammal készültek a szervezők, így megrendezésre került a nyár utolsó Minimax Családi napja is, ahol mókás vízi vetélkedő, dobóverseny, kreatív sarok, Minimax tánc, Mini és Picicica várta a gyermekeket. A család legkisebb tagjainak szórakozásáról a Minimax Családi nap programjain kívül Buborékpartival kedveskedtek a szervezők, ezzel is még emlékezetesebbé téve az 55. jubileumot. A köszöntőbeszédek után a fürdő munkatársai közös fotózásra invitálták a vendégeket, amelyet követően több száz héliummal töltött léggömböt osztottak ki a vendégeknek. Természetesen a születésnapról a torta sem hiányozhatott, a jó hangulatról pedig az Irigy Hónaljmirigy zenekar gondoskodott.

A nap folyamán több alkalommal értékes ajándékok kerültek kiosztásra a fürdőzők között, illetve a rendezvény végén a Minimax Családi napok főnyereménye is gazdára talált.

 

 

Sáfár Mónika

marketing munkatárs

 

Vissza a kategória oldalra

» A Büki Gyógyfürdő Zrt. hírei | 2017. 09. 19.

» Bükfürdői változások | 2017. 09. 12.

» A Turizmus Világnapja 2017 - Mezítláb a parkban | 2017. 09. 10.

» Autómatuzsálemek lepik el Bükfürdőt | 2017. 09. 07.

» 55 éves a Bükfürdő Gyógy és Élménycentrum | 2017. 08. 09.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 09.23.
Holnap 09.24.
H.Után 09.25.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on