Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés
Megnyílt a gyógyfürdő!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Bükfürdő Thermal & Spa 2021. május 1-jétől újra nyitva áll azon vendégek előtt, akik rendelkeznek magyar védettségi igazolvánnyal. A fürdőbe való belépés feltételeit a csatolt fájl tartalmazza.

2021. 05. 03. 13:09  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Nyílik az új Tourinform iroda

 

Dupla Tourinform iroda nyílik a fürdőnél


2021. április 29-én adták át az új irodát. 

2021. 04. 29. 16:50  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Megnyitott a Tourinform Iroda és további információk a fürdőről

 

Új helyszínen, új külsővel nyit májusban a bükfürdői Tourinform iroda. Bük, 2021. április 29. 

A Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy Programjának 23 millió forintos támogatásából megújult a bükfürdői Tourinform. Május elsejével vonzó arculattal, bővített szolgáltatási portfólióval, modern infokommunikációs eszközök révén rengeteg érdekességgel várja új helyen az iroda az érdeklődőket.

Részletek a csatolt fájlban.

További információk a belépéssel és a gyógyászattal kapcsolatos változásokról szintén a csatolt fájlokban.

2021. 04. 29. 15:00  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Rajtra kész az új beléptető rendszer a Bükfürdő Thermal & Spa-ban

A jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt a fürdő ugyan nem látogatható, de a belső munkálatok nem álltak meg. 2020-ban folyamatos előkészületek zajlottak a beléptetőrendszer cseréjére

2021. 02. 24. 11:35  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Footgolf Eb-t rendezhet Magyarország

Japánban footgolf-világbajnokságot rendeztek volna idén, a koronavírus-járvány miatt törölték a tornát és a nemzetközi sportági szövetség Európa-bajnokság megrendezéséről döntött. A spanyol és a holland pályázatot megelőzve Magyarország nyerte a rendezés jogát, Bükfürdőn lesz a kontinensbajnokság.

2021. 02. 18. 11:33  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Turizmusfejlesztési hozzájárulás

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület tájékoztatása a Turizmusfejlesztési hozzájárulás bevallásához. A részletes útmutató elérhető ITT!

A 20TFEJLH jelű nyomtatvány a turizmusfejlesztési hozzájárulás bevallására, helyesbítésére, önellenőrzésére és pótlására szolgál.

A bevallást a hozzájárulás-köteles szolgáltatást nyújtó adja be a Nemzeti Adó- és
Vámhivatalhoz (NAV).

Turizmusfejlesztési hozzájárulást az étkezőhelyi vendéglátásban az étel- és a helyben készített, nem alkoholtartalmú italforgalom, valamint a kereskedelmi szálláshely-szolgáltatás
után kell fizetni. A nyomtatványt elektronikusan kell a NAV-hoz eljuttatni.

2021. 02. 03. 10:56  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Medence zárások!

A Büki Gyógyfürdő Zrt. tájékoztatója:

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy a várható kedvezőtlen időjárás miatt 2020. szeptember 25-től nem üzemel a 7/2-es számú Óriásbuborékos strandmedence, valamint a 15-ös számú Tanmedence, 2020. szeptember 28-tól pedig a 7/1-es számú Kültéri gyógymedence és a Szív medence.

Kérjük, vendégeiket szíveskedjenek a leírtak szerint tájékoztatni!

2020. 09. 23. 10:48  |  

Turizmus

  |  Megtekintés

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés