Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés
Wellness ajánlatok Bükfürdőn

Örömmel adunk hírt arról, hogy nagy sikerrel zajlott a júniusi éjszakai fürdőzés! Lesz még hosszabb nyitvatartásunk a nyáron, az már biztos, hogy csatlakozunk a Strandok éjszakája akcióhoz július végén, aztán a büki gyógyfürdő születésnapi programjainak lesz része éjszakai fürdőzés az augusztus 20-ai hosszú hétvégén. A születésnapi programokról külön küldünk majd tájékoztatást.

Ugyancsak örömmel számolunk be a Medical Wellness napi ajánlatokról!
Minden hétköznapra jut egy-egy akciós áron elérhető masszázs. Akciós lesz a Bükfürdő Thermal & Spa masszázskrémmel végzett kezelés, a bambusz masszázs és aromamasszázsok is. Mindig az adott napra szólnak a kedvezmények, a belépésnél, a pénztárban tájékozódhatnak vendégeink a napi masszázsakcióról!

 

2022. 06. 27. 09:45  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Válassza a Tourinform irodákat utazása tervezésekor és útközben!

Irodahálózatunk az ország közel 100 pontján nyújt ingyenes információszolgáltatást. Keresse fel a Bükfürdő Tourinform irodát, hogy ötleteinkkel, tippjeinkkel, naprakész, személyes tapasztalatokon alapuló ismereteinkkel és változatos kiadványainkkal segíthessünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő úti célt, legyen szó pihentető wellness szolgáltatásokról, bakancsos túráról, extrém sportolásról, romantikus gasztronómiai élményekről vagy rejtett kincseket felfedező kulturális kalandozásokról! Utazása tervezésekor – vagy akár út közben is – nálunk egy helyen gyűjtheti be a lehető legtöbb információt.

2022. 04. 29. 08:42  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Tájékoztatás a büki fürdővendégek részére

Kedves büki fürdővendégek!

A büki lakcímkártyával az önkormányzatnál kiváltott „büki kártyával” továbbra is kedvezményesen használhatják a gyógyfürdő szolgáltatásait, azonban a kedvezményt április 20-ától az információs pultnál tudják érvényesíteni! Kérjük, hogy amikor a fürdőre érkeznek, az információnál, az 5-ös kasszánál váltsanak jegyet! Köszönjük, és várjuk Önöket a fürdőn!

2022. 04. 21. 09:20  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
A jövő játékait telepítik Bükfürdőre

Megkezdődött Bükfürdőn az egész régióban egyedülálló „élményközpont”, a Bükfürdő kemping és a termelőkonyha építése.

A fejlesztések új ütemében a gokartpálya vonala is látszik már az udvaron, az épületen belül pedig a játékelemeket kezdték el telepíteni: készül az „élményközpont” és a játszóház is, amelyben többek között Magyarországon újdonságnak számító játékokat is kipróbálhatnak majd a vendégek.

Telepítenek repülős szimulátort is, amellyel a térség látnivalóit csodálhatják meg madártávlatból a vendégek. Ilyen típusú élményért korábban egészen Párizsig kellett utaznia a turistáknak, a nyári szezonban azonban már Bükfürdőn is elérhető lesz az élmény.

A központ galériájára egy méretarányos Formula–1-es autóreplika kerül majd, és terepasztalt is telepítenek „nyomozós” feladatokkal - hasonlóval a bükfürdői nyitásig csak Hamburgban találkozhatnak a vendégek. A központban egy büfé is helyet kap és mozitermeket is kialakítanak majd.

Közben a Büki Gyógyfürdő Zrt. is építkezik a Bükfürdő 2021 program keretein belül. Bővül a jelenleg három csillagos Thermal Kemping, többek között saját játszóteret kap majd, valamint készül a 800 adagos termelőkonyha is, amely egységes minőségű vendéglátást biztosít a fürdő vendégeinek.

Forrás: Turizmus.com

2022. 03. 10. 11:24  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület 2022. évi prospektusa

A Magyar Fürdővárosok Szövetsége Egyesület elkészítette a 2022. évi prospektusát, amelyben Bük városa is helyet kapott. A prospektus mellékletként tekinthető meg.

2022. 02. 16. 09:13  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
A Tourinform Iroda év végi nyitvatartása

A Tourinform Bükfürdő ünnepi nyitvatartása. 

December 24. 9:00 – 13:00

December 25–30. 10:00 – 16:00

December 31. 10:00 – 14:00

Január 1. 12:00 – 16:00

Január 2. 10:00 – 16:00

Elérhetőségük: Telefon: +36 94 558 416, Email: tourinform@bukfurdo.hu

2021. 12. 19. 17:31  |  

Turizmus

  |  Megtekintés
Büki Magazin - Vendég: Koós Melinda a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója

Éppen egy hónapja, hogy új vezérigazgatója van a Büki Gyógyfürdő Zrt.-nek. Koós Melinda Szentgotthárdról érkezett, marketing- és szállodavezetői tapasztalatait pedig Sárváron szerezte. Bemutatkozásra kértük a vezérigazgatót.

2021. 10. 01. 10:33  |  

Turizmus

  |  Megtekintés

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés