Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Sport turisztika

 

 

Az idei évben is nagy forgalma volt a Büki Sportcentrumnak. Itt készült a bajnokságra a Siófok és a Mezőkövesd csapata, de a Fradi utánpótlása is Bükön gyakorolt.

Néhány gondolat a Sportcentrum oldaláról:

Tartalmas napokat töltött idén is Bükön a Ferencváros utánpótlás labdarúgó-szakosztályának két csapata, az U15-ös és az U14-es együttes. Szentandrási Zsolt és Dukon Béla tanítványai ideális körülmények között készülhettek, és közben két edzőmérkőzést is játszottak.

"Szuper volt a pálya, nem is gondoltam volna, hogy ilyen van Bükön. Sokat dolgoztunk az edzőtáborban, bízom benne, hogy meglesz az eredménye", mondta a Fradi BL-csoportrésztvevő csapatának élő legendája, Goran Kopunovic (a kép közepén magyaráz), aki vezetőedzőként Bükön a héten a Siófok labdarúgóit készítette fel az előttük álló NB II-es bajnoki feladatokra.

A Mezőköved Zsóry FC NB II-es labdarúgócsapata az előttünk álló szezonban is megcélozza az élvonalba jutást. Tóth László szakmai igazgató és Benczés Miklós vezetőedző együttese idén is Bükön gyűjt erőt az előttük álló feladatokra. A matyók július 16-án két edzőmeccset is vívnak nálunk, 16.00 és 18.00 órától is a szintén másodosztályú Ajkával találkoznak.


Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 09. 18.

» Bringaakadémia és kerékpáros show műsor! | 2023. 09. 13.

» Idén ismét Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 08. 25.

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 07. 19.

» SK Sigma Olomouc (Cseh) - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés | 2023. 06. 23.

» Ifjúsági Ökölvívó OB | 2021. 09. 23.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés