Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

XV. Szélesy József Teremlabdarugó Emléktorna-eredmények

Összejött a nagy sorozat a Buntsift FC teremspecialistáinak: a Szilveszter-kupa, a II. Sportbüfé-kupa (Bük) és a Magyar Műszaki Kft-kupa (Celldömölk) után az idei téli szezon utolsó nagy eseményét, a XV. Szélesy József Teremlabdarúgó Emléktornát is megnyerték Kozmor Ákosék, akik a január 23-25 között Bükön zajló torna fináléjában a 2014-es győztes Petrovics Apartmanház együttesét múlták felül. Bronzérmes a Black Jack.

Három nap alatt 25 csapattól 82 mérkőzésen összesen 26 óra tömény teremfocit láthattak azok a sportkedvelők, akik kíváncsiak voltak a büki sportcsarnok néhai igazatójáról, Szélesy Józsefről elnevezett torna programjára. A csapatok öt ötfős csoportban vívták a csoportküzdelmeket, a legnagyobb meglepetést talán az jelentette, hogy a Répcelak gárdájának már innen sem sikerült kiharcolnia a továbbjutást. A középdöntőben újabb négy kvartettben folytathatták az együttesek, és itt már jócskán akadtak meglepetések. A 2014-es Törökbálintnak ez a kör jelentette a végállomást, ahogy a kőszegi Söröskupaknak és a zalaegerszegi futsalosokra építő, tavaly a legjobb nyolcig menetelő Casablancának is. A negyeddöntőben összekerült a Buntstift (Imre János, Balikó Milán, Beke Gábor) a 2014-es finalista Pityu FC-vel (Seper Ákos, Neczpál Gábor, Szabó Levente, Manganelli Attila). A három nap legjobb meccsén a vége előtt bő három perccel hiába vezetett 2-0-ra a Pityu, a Buntstift Horváth Detre villanásaival vészkapussal is fordított, biztosítva helyét a legjobb négy között. Magabiztosan menetelt a címvédő Petrovics, ezt az egyenes kieséses rendszerben a Colonia bánta (9-1); míg a büki helyi presztízsmeccsen a Black Jack 3-1-re múlta felül a Stevát. Az elődöntők közül csak az egyik volt sima (Buntstift-Black Jack 7-1), a másikban a Petrovics csak büntetőkkel tudta legyőzni a soproniakat. A finálé végig izgalmas összecsapást, nagy meccset hozott, amelyben végül a Buntstift örülhetett, elhódítva ezzel a vándorserleget.

 

 

 

 



Forrás: Sportcentrum Bük
Szerző: Falussy Péter
Vissza a kategória oldalra

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 09. 18.

» Bringaakadémia és kerékpáros show műsor! | 2023. 09. 13.

» Idén ismét Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 08. 25.

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 07. 19.

» SK Sigma Olomouc (Cseh) - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés | 2023. 06. 23.

» Ifjúsági Ökölvívó OB | 2021. 09. 23.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés