Komoly “ráncfelvarrást” kapott a sportcsarnok

Nem telt eseménytelenül a nyári időszak a büki sportcsarnokban. A tanszünet beálltával számos felújítási és karbantartási munkát végeztek az 1995-ben átadott épületben - összességében több tízmillió Forint értékben -, a legnagyobb beruházás a fűtés leválasztása volt a Felsőbüki Nagy Pál Általános és Vendéglátóipari Szakiskola hőtermelő rendszeréről.


Júniusban megtörtént a fűtés rendszer leválasztása az iskoláról, két új kondenzációs gázkazánt és szintén két darab termoventilátort kapott az épület. Kicseréltettük a térelválasztó berendezés és a kosárlabda palánkok motorjának szimering tömítéseit, és a felcsévélő kötélzetét. Ugyanitt a végállás kapcsolók, a tengely és felszerelő dob, valamint a szabályzó orsó cseréjét is elvégezték a szakemberek. Új ponyva került a térelválasztóra. Felcsiszoltattuk, és három réteg fedő lakott tetettünk a parkettára. Új vonalazást is kapott a felület (méretes kézilabda, 2 db szivacskézi, és egy kis kézilabda pálya; futsal, röplabda, kosárlabda, tervben van még: tollaslabda). Tisztasági festés és mázolás volt a küzdőtéren, folyosókon, öltözőkben, illem és szolgálati helyiségekben. Kicseréltettük a fényforrások kiégett égőit, trafóit, a kapuk mögötti új labdafogó hálókat raktunk fel. A küzdőtérrel párhuzamosan futó vezetékeknek kábelcsatornát alakíttattunk ki. A bordásfalak törött, hibás darabjait is leváltottuk, és augusztus végétől egy plusz router biztosítja majd, hogy a csarnok különböző pontjain is megfelelő erősségű legyen a WIFI-jel. A beruházásokra, javításokra,  karbantartásokra összességében több tízmillió Forintot költött a tulajdonos önkormányzat és az üzemeltető Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár. Bízunk benne, hogy a szeptembertől a benne sportolók és az ide látogatók is figyelnek, ügyelnek majd arra, hogy sportcsarnok olyan állapotban maradjon, ahogyan a jövőben is mindannyian látni szeretnénk.

Szerző: Falussy Péter
Vissza a kategória oldalra

» VAS MEGYEI TELEPÜLÉSEK SAKK CSAPATVERSENYE | 2018. 01. 31.

» Tájékoztatás mezőgazdasági tevékenységet végzők részére- trágyázás ügyében- egyeztető tárgyalásról | 2018. 01. 24.

» STKH ZÖLDHULLADÉK közleménye! | 2017. 10. 20.

» Remekül sikerült a Caramell Premium Resort országos női ökölvívó-bajnokság Bükön | 2017. 10. 10.

» NŐI ÖKÖLVÍVÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG BÜKÖN | 2017. 10. 08.

» Bükfürdő Kupa I. osztályú utánpótlás (újonc, serdülő, leány és fiú) asztalitenisz ranglista verseny. | 2017. 09. 29.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 02.20.
Holnap 02.21.
H.Után 02.22.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on