Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Komoly “ráncfelvarrást” kapott a sportcsarnok

Nem telt eseménytelenül a nyári időszak a büki sportcsarnokban. A tanszünet beálltával számos felújítási és karbantartási munkát végeztek az 1995-ben átadott épületben - összességében több tízmillió Forint értékben -, a legnagyobb beruházás a fűtés leválasztása volt a Felsőbüki Nagy Pál Általános és Vendéglátóipari Szakiskola hőtermelő rendszeréről.


Júniusban megtörtént a fűtés rendszer leválasztása az iskoláról, két új kondenzációs gázkazánt és szintén két darab termoventilátort kapott az épület. Kicseréltettük a térelválasztó berendezés és a kosárlabda palánkok motorjának szimering tömítéseit, és a felcsévélő kötélzetét. Ugyanitt a végállás kapcsolók, a tengely és felszerelő dob, valamint a szabályzó orsó cseréjét is elvégezték a szakemberek. Új ponyva került a térelválasztóra. Felcsiszoltattuk, és három réteg fedő lakott tetettünk a parkettára. Új vonalazást is kapott a felület (méretes kézilabda, 2 db szivacskézi, és egy kis kézilabda pálya; futsal, röplabda, kosárlabda, tervben van még: tollaslabda). Tisztasági festés és mázolás volt a küzdőtéren, folyosókon, öltözőkben, illem és szolgálati helyiségekben. Kicseréltettük a fényforrások kiégett égőit, trafóit, a kapuk mögötti új labdafogó hálókat raktunk fel. A küzdőtérrel párhuzamosan futó vezetékeknek kábelcsatornát alakíttattunk ki. A bordásfalak törött, hibás darabjait is leváltottuk, és augusztus végétől egy plusz router biztosítja majd, hogy a csarnok különböző pontjain is megfelelő erősségű legyen a WIFI-jel. A beruházásokra, javításokra,  karbantartásokra összességében több tízmillió Forintot költött a tulajdonos önkormányzat és az üzemeltető Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár. Bízunk benne, hogy a szeptembertől a benne sportolók és az ide látogatók is figyelnek, ügyelnek majd arra, hogy sportcsarnok olyan állapotban maradjon, ahogyan a jövőben is mindannyian látni szeretnénk.

Szerző: Falussy Péter
Vissza a kategória oldalra

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 09. 18.

» Bringaakadémia és kerékpáros show műsor! | 2023. 09. 13.

» Idén ismét Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 08. 25.

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 07. 19.

» SK Sigma Olomouc (Cseh) - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés | 2023. 06. 23.

» Ifjúsági Ökölvívó OB | 2021. 09. 23.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés