Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Kitűnő a tavaszi bizonyítványa a Büki TK labdarugóinak

A tavaszi időszakban, köszönhető a téli jó alapozásnak, az új igazolásainak a tavaszi szezonra megújult a felnőtt csapat. Eredményeik: Büki TK – Csénye SE 2:1, Büki TK – Ikervár FC 10:0, Büki TK-Sitke 16:0, Büki TK-Szeleste-Pósfa 2:1, Mersevát-Büki TK 2:3, Pecöl-Büki TK 1:2.

A lapzártánk előtti mérkőzés története:

Büki TK - Gérce VSK 4-0 /2-0/

A mérkőzés első húsz percében egymásnak feszültek a csapatok, összemérték játékerejüket. Ezt követően fokozatosan fölénybe kerültek a bükiek. melynek eredményeként a 37. percben szépen felépített helyzet után Kovács Roland 
ballal lőtt nagy gólt. /1-0/
Megfogta a gérceieket a találat, így a bükiek egy újabb kidolgozott helyzete végén a 38. percben a 16-on belül szabálytalankodott egy vendég védő. A jogosan megítélt büntetőt Kovács Zoltán értékesítette. /2-0/
A vendégek ezután összerendezték soraikat és támadásba lendültek, de a két nagy lehetőségüket elpuskázták, illetve a büki kapus, Neczpál bravúrosan hárított.

A félidő végén egy kontra támadás során a hazaiak csatára Baranyai egyedül vezethette a kapusra a labdát, de ordító helyzetben kihagyta a nagy lehetőséget.
A második félidő első harmadában újra egyenlő erők nagy küzdelme zajlott a pályán, melyből a bükiek jöttek ki jobban és lassan felőrölték a gérceiek ellenállását, ennek következtében a 67. percben a nem régen beállt Czirók egy remek kiugratás után elfutott a bal szélen, elhúzta a labdát a kifutó kapus mellet és az üresen maradt kapuba gurította azt. /3-0/
Ezek után a hazaiak nagy fölénybe kerültek és a 75. percben úabb sakk-mattig kijátszott akció végén, mintegy 14 méterről Kovács Zoltán vágta a labdát a felső léc alá. Evvel végleg eldőlt a mérkőzés sorsa. /4-0/
A mérkőzésen sok mozgásos, magas színvonalú játékot láthattak mindkét csapat részéről a nézők. A bükiek azonban kombinatívabban játszottak és kiváló kondíciójuknak is köszönhetően ilyen arányban is megérdemelték győzték le ellenfelüket. A meccs korrekt játékvezetés mellett, kitűnően előkészített pályán zajlott.
Jók: Büki TK egész csapata.
                                                          Sporttársi üdvözlettel:  Imrő János

 

 

Vissza a kategória oldalra

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 09. 18.

» Bringaakadémia és kerékpáros show műsor! | 2023. 09. 13.

» Idén ismét Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 08. 25.

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 07. 19.

» SK Sigma Olomouc (Cseh) - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés | 2023. 06. 23.

» Ifjúsági Ökölvívó OB | 2021. 09. 23.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés