Bükfürdő Kupa I. osztályú utánpótlás (újonc, serdülő, leány és fiú) asztalitenisz ranglista verseny.

A verseny rendezője: Büki Testedzők Köre Asztalitenisz Szakosztálya.

A verseny helyszíne: Bük város sportcsarnoka, 9737 Bük, Eötvös u. 7.

A verseny időpontja: 2017. szeptember 30 és október 01, 2 nap, naponta 10 – kb. 20 óráig.

Versenyszámok: egyéniben 6 versenyszám: U 11 fiú – lány, U 13 fiú-lány, serdülő fiú – lány

                               párosban 2 versenyszám: serdülő fiú – lány.

A fenti versenyszámokra a következő, kiemelkedően nagy számú nevezés érkezett:

U 11-es korosztály egyéni: fiú 44 fő, leány 19 fő, U 13-as korosztály egyéni: fiú 84 fő, leány 46 fő, serdülő egyéni: fiú 73 fő, leány 45 fő. Serdülő párosra fiúk és lányok összesen 80 pár nevezett. A fentiek alapján egyéniben 311-en, párosban 160-an állnak asztalhoz. A versenyt 16 asztalon bonyolítjuk le.

Összesen 44 egyesület nevezett az egész országból, Vas megyét a versenyen Szombathely, Celldömölk és Bük versenyzői képviselik.

A verseny megnyitója 2017. szeptember 30-án 10 órakor lesz. Ezen jelezte részvételét dr. Paár Dávid, a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkára, Lukács Csaba a MOATSZ verseny koordinátora, Dobolán Gábor a Vas megyei Asztalitenisz Szövetség elnöke, Segyevi Sándor a Vas megyei Asztalitenisz Szövetség titkára. A helyiek részéről dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, Galamb Orsolya, a Büki Testedzők Köre elnöke, Németh Gyula, a Büki Testedzők Köre Asztalitenisz Szakosztálya vezetője, a Büki Újság és TRIO TV részéről Varga Zsolt, a Vas Népe részéről Pum András sportújságíró, valamint a Vas Népe fotósa és sokan mások. Szeretettel várjuk a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum képviselőit is. A verseny főbírója Bódis Attila, helyettese Karikás Gábor lesz.

 

A versenyszámok 1-3 helyezettjei serleg, érem és tárgyjutalom díjazásban, az egyéni versenyszámok 5-8 helyezettjei érem díjazásban részesülnek. Minden résztvevő ajándékot kap és kedvezményes belépési lehetőséget a büki gyógyfürdőbe. A verseny fő támogatói a Magyar Asztalitenisz Szövetség, a Büki Önkormányzat, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, valamint a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár voltak.

 

Szerző: BTK
Vissza a kategória oldalra

» Bükfürdő-Csepreg félmaraton | 2018. 04. 22.

» TDM Női Bowling-Kupa | 2018. 03. 19.

» Már lehet regisztrálni az első Bükfürdő-Csepreg félmaratonra | 2018. 03. 14.

» Meghívó Bük Települési Agrárgazdasági Bizottság ülésére | 2018. 03. 12.

» Lakossági tájékoztató - Helyi busz útvonalának változása! | 2018. 02. 24.

» VAS MEGYEI TELEPÜLÉSEK SAKK CSAPATVERSENYE | 2018. 01. 31.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 04.24.
Holnap 04.25.
H.Után 04.26.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on