Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Beindult a 2015-ös büki sportélet

Zajlik a sportélet Bükön. A sportcsarnok télen – nyáron foglalt, kihasználtsága maximális. Délután három óráig az iskolások használják, majd utánpótlás edzéseknek, valamint a szakosztályok felnőtt edzéseinek ad helyszínt. Az esti órák a szabadidő sportolóké. Hobbi futball, kézilabda, kosárlabda. Van, hogy megfordul egy – egy híresebb profi csapat is a teremben, itt töltik az edzőtáborukat. Január elején  a kecskeméti NB1/B –s kézilabdás lányok töltöttek el itt egy hetet. De nem csak a sportcsarnokban edzettek, kijártak futni a műfüves pályára.

Több éve hagyományosan tornákat is rendeznek itt, amik január közepétől indultak. A Kulcsár Ferenc, majd egy hétre rá a Szélesy József emléktorna volt. Január végén a Lurkó tornának ad helyet a sportcsarnok. Lesz TDM focikupa, BTK kézilabda villámtorna, asztalitenisz, Szalai emléktorna, junior és felnőtt bajnoki kézilabda, Vívó Olimpici bajnokság, Nestle családi nap.

Nem sporteseményeket, egyéb rendezvényeket is tartanak a sportcsarnokban. Február második hétvégéjén az asszonyfarsang, márciusban a büki óvoda családi napja lesz. Itt fogják tartani a Szivárvány néptánc és a Fölszállott a páva régiós előválogatóját is áprilisban. De lesz egy konferencia (Mosle) is júniusban.

 

Január 19-én indult a szezon a műfüves pályán, ott is teljes a kihasználtság. Eddig 80-nál is több időpont van bejegyezve különböző eseményekre. Reggel 8-tól este 10-ig pattog szombaton és vasárnap a labda a pályán. Néhány NB2 – es csapat már jelezte részvételi szándékát edzésekre, és a már előző években Bükön járt csapatok is visszatérnek majd.

B. E.

 

 

 

 



Forrás: Büki Művelődési- és Sportközpont, Könyvtár
Vissza a kategória oldalra

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 09. 18.

» Bringaakadémia és kerékpáros show műsor! | 2023. 09. 13.

» Idén ismét Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 08. 25.

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 07. 19.

» SK Sigma Olomouc (Cseh) - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés | 2023. 06. 23.

» Ifjúsági Ökölvívó OB | 2021. 09. 23.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés