Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

A büki szervezők, a pálya – jól vizsgáztak

Az Európa Bajnoki U19-es selejtező meccseit az eredeti tervek szerint a szombathelyi Király Sporttelepen és Bükön játszották volna. Azonban az időjárás alaposan megtréfálta a szervezőket. A kitartó esőzés nem tett jót a szombathelyi pályának, mert az egész pályát alkalmatlanná tette a játékra az esőzés. Így gyors döntés, váltás alapján a 6 mérkőzésből 5 alkalommal Bükön játszottak a nemzeti válogatottak.

Szombaton még jól indult a magyar csapat, hiszen 4:0 arányban győztek az észtek ellen. A belgák ugyancsak négyet rúgtak a szlovénoknak. A jó magyar folytatás azonban elmaradt. Kikaptunk a szlovén csapattól. Az utolsó fordulóra sajnos már csak matematikai esély maradt, ha körbeverés lett volna a csoportban. Győzött a papírforma. A belga csapat legyőzte a magyarokat, a szlovénok győztek az észtek ellen, így ez a két csapat jutott tovább a csoportból.

Nem a bükieken múlt a siker. Az MLSZ helyszínen dolgozó szervezői elismerésüket fejezték ki Falussy Péter és munkatársai odaadó munkája iránt, hiszen a váratlanul duplájára nőtt feladatokat is kitűnően látták el. A válogatottak a Danubius Szállodában jól érezték magukat, a mérkőzések közötti relaxáció, pihenés biztosított volt. A sikeres rendezés után várható, hogy a büki pálya újabb nemzetközi utánpótlás torna házigazdája lehet.

Képeink a záró mérkőzésen, az Észtország-Szlovénia összecsapáson készültek.

 

 

 

Szerző: varga

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 09. 18.

» Bringaakadémia és kerékpáros show műsor! | 2023. 09. 13.

» Idén ismét Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 08. 25.

» III. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton | 2023. 07. 19.

» SK Sigma Olomouc (Cseh) - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés | 2023. 06. 23.

» Ifjúsági Ökölvívó OB | 2021. 09. 23.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés