Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Partnerségi egyeztetés a HÉSZ módosítása kapcsán (Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv)

HIRDETMÉNY

Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete módosítani kívánja Bük város Helyi Építési Szabályzatáról és Szabályozási Tervéről szóló 9/2015. (VI.23.) önkormányzati                       rendeletét.

 A teljes hírdetmény a részletekben található. A további dokumentumok pedig a csatolt fájlokban találhatóak.

Szám:686-13/2016.

 

HIRDETMÉNY

Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete módosítani kívánja Bük város Helyi Építési Szabályzatáról és Szabályozási Tervéről szóló 9/2015. (VI.23.) önkormányzati                       rendeletét.

 Bük Város Önkormányzata Képviselő-testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) 29. §-ában kapott felhatalmazás alapján a partnerségi egyeztetés szabályairól határozatot hozott, mely szerint:

 

„1. A partnerek köre

 

1.1. A településfejlesztési koncepció, az integrált településfejlesztési stratégia és a településrendezési eszközök (a továbbiakban egységesen: településrendezési eszközök) egyeztetésében résztvevők (a továbbiakban: partnerek) köre:

a) a település lakossága,

b) a településen székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek."

 

A partnerek a módosítás tényéről, a véleményezési dokumentáció és az elfogadott településrendezési eszköz megtekintésének helyéről és módjáról hirdetmény útján, a Büki Közös Önkormányzati Hivatal (9737 Bük, Széchenyi u. 44.) hirdetőtábláján kerülnek tájékoztatásra.

A véleményezési szakasz(ok) részeként a véleményezésre kiküldött településrendezési eszközöket legalább 15 napig közzé kell tenni a Büki Közös Önkormányzati Hivatal (9737 Bük, Széchenyi u. 44.) hirdetőtábláján, az önkormányzat honlapján (www.buk.hu), továbbá a közzétételről tényéről tájékoztató A/4-es méretű plakátokat kell elhelyezni a település hirdetőtábláin.

A közzététel időpontja: 2016. november 8.

A közzététellel kapcsolatban annak ideje alatt bármely partner véleményt adhat a polgármesterének címezve, amelyet postai úton vagy elektronikus formában a 9737 Bük, Széchenyi u. 44. postacímre vagy e-mailként a toth.agnes@buk.hu címre juttathat el.

Valamennyi vélemény az adott településrendezési eszköz ügyiratának részét képezi, azokat a polgármester a településrendezési eszköz készítője felé 3 munkanapon belül továbbítja.

Valamennyi véleményt a döntés meghozatalához a döntéshozó képviselő-testülettel ismertetni kell.

 

A véleményeket  2016. november 23-ig kérjük eljuttatni a megadott címek egyikére.

Bük, 2016. november 8.

                                                                                  Dr. Németh Sándor

                                                                                      polgármester

 

 



Forrás: Bük város Helyi ÉpítésiSzabályzata és Szabályozási Tevének társadalmasítása.
Szerző: Büki Közös Önkormányzati Hivatal
Kapcsolódó fájlmelléklet:
Vissza a kategória oldalra

» 2023. évi közbeszerzési terv módosítás | 2023. 12. 20.

» Számítástechnikai eszközöket kapott a Büki Rendőrőrs az önkormányzattól | 2023. 02. 06.

» 2023 -as évre szóló Bursa Hungarica pályázati kiírás | 2022. 09. 30.

» Kérelem lakás rendeltetési egységek számának megállapításához | 2022. 09. 13.

» Rendelet társadalmasítása | 2022. 08. 31.

» 2022. augusztus 20-ai ünnepség | 2022. 08. 16.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés