Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

„MA SZÁRNYAT BONT EGY SEREG DIÁK”

A Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola és Szakiskola 20 végzős – pincér és szakács - diákja április végén köszönt el az iskolától, hogy a májusban zajló vizsgák után elinduljon a nagybetűs Életbe.                                                                                                            Hárominé Orbán Erika igazgatóhelyettes köszöntötte a végzős diákok szüleit, rokonait, barátait, akik együtt ünnepeltek a szakiskolai közösséggel. Lezárult egy korszak a végzősök életében, ami nem csak az iskolától, de sok esetben a családi fészektől való elköszönést is jelenti. Vigh Henrietta 8. osztályos tanuló verssel fejezte ki útravalóját, Ferkovics Benjámin pedig az alsóbb évesek nevében búcsúzott a végzősöktől, kívánt nekik sok sikert a nem mindig egyenes úton. Pócza Csaba igazgató úr meleg szavakkal emlékezett a végzősök gyorsan elmúló három esztendejének eseményeire, a felnőtté válás időszakára, és megköszönte a szülők együttműködő támogatását. A jókívánságok mellett kérte a diákokat a vizsgákon való legjobb tudásuk szerinti helytállásra, aminek eredményeképpen boldogulásuk könnyebb lesz a munka világában. A hagyományokhoz hűen az idei ballagási ünnepélyen is jutalmat kaptak azok a diákok, akik tanulmányaik során mutatott tevékenységükkel kiérdemelték azt. Sárai Klaudia pincér tanuló példamutató magatartása és szorgalma, valamint jeles tanulmányi eredménye jutalmaként vett át jutalomkönyvet igazgató úrtól. Nagy Dániel szakács tanuló pedig az eltelt három évben tanúsított közösségi munkájáért kapott elismerést. Németh Ármin a végzősök nevében köszönte meg tanáraik áldozatos munkáját, melynek révén eljutottak a ballagásig, a tanulmányokat lezáró megmérettetésig. Köszönetet mondott szüleiknek, nagyszüleiknek a gondoskodásért, a szeretetért, amellyel gyermekeiket elhalmozták, és kérte továbbra is támogató segítségüket.  Az iskola zászlójára felkötötték a végzősök az emlékezés szalagját, mely mindig egy kapocs lesz az iskola és a diákok között, s nem felejtik el, hogy iskolánk diákjai voltak.

 

Szerző: FNP Iskola
Vissza a kategória oldalra

» Óvodai pályázat támogatása | 2021. 08. 08.

» Tanévzáró a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskolában | 2021. 06. 19.

» Bursa Hungarica pályázati kiírások 2020-2021 | 2020. 09. 25.

» 15-en végeztek idén a büki szakiskolában | 2020. 06. 26.

» Idén elmaradt a hagyományos ballagás | 2020. 06. 18.

» Zöld Pont a Csodaország Óvodában | 2020. 06. 05.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés