Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Erdélybe készülünk

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Határtalanul! pályázat keretében a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola és Szakiskola hetedikes tanulói (27 diák) erdélyi körutazáson vesznek részt.                                                                                                                                       Iskolánk egy 4 napos utazáshoz nyerte el a 939 000 forintos támogatást, amelynek címe: „Erdélyi tantúra”. Az utazásra június 1. és június 4. között kerül sor. Megismerkedünk Erdély magyarlakta emlékhelyeivel, kulturális, történelmi és természeti értékeivel. A kirándulás során a következő településeket fogjuk érinteni: Nagyvárad, Kolozsvár, Marosvásárhely, Székelyudvarhely, Máréfalva, Homoródfürdő, Csíksomlyó, Madéfalva, Gyergyószentmiklós, Gyilkos-tó, Békás-szoros, Farkaslaka, Korond, Parajd. Oroszhegyen felkeressük az ottani iskola hetedik osztályos tanulóit, akikkel közös programokat tervezünk. A Nemzeti összetartozás napjának előestéjén vendéglátóinkkal közösen ünnepelünk. Meglátogatjuk a Böjte Csaba ferences atya által létrehozott, Dévai Szent Ferenc Alapítvány segítségével működő gyermekotthon lakóit is és elvisszük nekik az iskolában gyűjtött ajándékokat.  Bízunk benne, hogy a kirándulásról a tanulók sok élménnyel és tudással térnek haza.    

Sulyok Andrea és Pintér Anikó  osztályfőnökök

 

Szerző: FNP Iskola
Vissza a kategória oldalra

» Óvodai pályázat támogatása | 2021. 08. 08.

» Tanévzáró a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskolában | 2021. 06. 19.

» Bursa Hungarica pályázati kiírások 2020-2021 | 2020. 09. 25.

» 15-en végeztek idén a büki szakiskolában | 2020. 06. 26.

» Idén elmaradt a hagyományos ballagás | 2020. 06. 18.

» Zöld Pont a Csodaország Óvodában | 2020. 06. 05.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés