Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Bükön is bezárták a tanévet

 Üres az osztály nincs lakója már…..

„Most június van. Június lett és tanév vége. Szabadság, barátom, itt a nyár,…” – írta Balogh József kedves versében, mely egyben lezárja a tanévet és köszönti a legkedvesebb évszakot, a nyarat, ami a diákoknak is egyet jelent a 77 napos pihenéssel,  játékkal, nyaralással, önfeledt szórakozással.

Iskolánk tanulói ünnepélyes keretek között köszöntek el a 2015/2016-os tanévtől. A nyolcadikosok számára ezek a búcsúzás percei is voltak. A hetedikesek verssel és köszöntő szavakkal emlékeztek az együtt töltött évekre, idézték fel a kedves emlékeket, és kívántak sikereket a továbbiakban. Csóka Viktória és Kovács Soma kedves és megható szavakkal köszönt el a tanároktól, akik nyolc éven át egyengették útjukat, adták át tudásuk legjavát felkészítve őket a középiskolás évekre. Búcsút mondtak a társaknak, akikkel együtt örültek a sikereknek, együtt szomorkodtak a kudarcokon. Megköszönték szüleiknek is a szerető, féltő gondoskodást, amit naponta kaptak a szülői háztól. Dallal fejezte ki az évfolyam, hogy életükben egy korszak lezárult, készek a fészekből való kirepülésre. Pócza Csaba igazgató meleg szavakkal köszönt el a búcsúzó diákoktól, akik a nyolc év során sokat tettek az iskola hírnevének öregbítése érdekében tanulmányaikkal, versenyeken elért eredményeikkel. Igazgató úr ünnepi beszédében értékelte a mozgalmas, eseménydús tanévet is, kiemelte az eredményeket, melyek az iskolában folyó alapos, sikeres munkát is mutatják. Felhívta a diákok figyelmét a nyár veszélyeire és vidám, tartalmas pihenést kívánt mindenkinek. A vakációt Simon Nóra és Horváth Balázs kis elsősök is várták már nagyon, akik versmondásukkal szépen ki is fejezték azt. A jól megérdemelt pihenés előtt azonban jár a jutalom is. Átadták az iskolai tantestület által megszavazott és a képviselőtestület által támogatott javaslatot: az idei évben az Ablánc díjat Spilenberg Donát kapta. A képviselő-testület által létesített Jó tanuló, jó sportoló díjat Vasvári Sára hetedikes tanulónak ítélték. A díjakat Dr. Németh Sándor polgármester és Pócza Csaba iskolaigazgató adták át. Az idei tanévben 71 jutalomkönyvet osztottak ki a jeles és kitűnő tanulók számára. (44 alsó tagozatos, 27 felső tagozatos), az okleveleket a tanító nénik adták át a bizonyítvány mellé. Kossuth Domonkos Lajos, Pócza Franciska Csenge és Spilenberg Donát 8 éven át kitűnő tanulmányi eredménnyel büszkélkedhetett, amiért az iskola hagyományait követve díszoklevelet is vehettek át. A bizonyítványok kiosztására a tantermekben került a sor, ahol az osztályfőnökök értékelték röviden az elmúlt tanévet, látták el jó tanácsaikkal nyárra tanítványaikat és köszönték meg a szülők támogató segítségét, amelyre szükség volt az eredmények eléréséhez. Pihen tehát a kréta, üresek a tantermek, várják a szünidő végét, hogy szeptemberben újra élettel megteljenek. Vidám vakációt mindenkinek!

 

Szerző: Baloghné Simon Erika

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Óvodai pályázat támogatása | 2021. 08. 08.

» Tanévzáró a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskolában | 2021. 06. 19.

» Bursa Hungarica pályázati kiírások 2020-2021 | 2020. 09. 25.

» 15-en végeztek idén a büki szakiskolában | 2020. 06. 26.

» Idén elmaradt a hagyományos ballagás | 2020. 06. 18.

» Zöld Pont a Csodaország Óvodában | 2020. 06. 05.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés