Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Rajzokat díjaztak a víz világnapján

Az előző évek gyakorlatához hasonlóan, idén is meghirdette a víz világnapi rajzpályázatát a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár. Rekordszámú pályamű érkezett, még Pécsről is küldtek rajzot a felhívásra.

 

 

Óvodások, kisiskolások hada töltötte meg a büki művelődési ház első emeleti folyosóját március 22-én, a víz világnapján. A falakat számos gyermekrajz díszítette, kiállítást készítettek azokból a pályamunkákból, amelyek a világnaphoz kapcsolódó felhívásra érkeztek be. Idén rekordszámú, mintegy 140 rajzot készítettek a gyermekek a beadási határidőig. Bükön és Csepregen túl Gércéről, Szombathelyről, sőt még Pécsről is érkeztek munkák.

A díjátadóra a másodikosok műsorral készültek: énekeltek, verseket szavaltak arról, hogy mennyire fontos az éltető erő, a víz. De arra is felhívták a figyelmet, hogy ha akar életet, ha akar, akkor pusztít a víz, ezért érdemes megbecsülni, hiszen mindannyiunknak szüksége van rá. 

Óvodás, kisiskolás és nagyiskolás kategóriában díjazták a beérkezett rajzokat. Az óvodások közül kiemelt díjazott lett Varga Veronika, aki családjával együtt eltölthet egy napot a sárvári fürdőben. Rajta kívül díjat vehetett át az óvodások közül Horváth Luca, Somogyi Viktória, Czitkovics Dominik, Németh Luca a büki Csodaország óvodából és Bálint Bella a csepregi óvoda növendéke.

A kisiskolások között Németh Júlia rajzát találták érdemesnek a kiemelt díjra, aki a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba nyert családos belépőt. Mellette Csaplovits Léna, Giczi Lilien, Horváth-Szabados Máté és Krizsán Emese, a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskolából, valamint Petrovics Léna a szombathelyi Oladi Általános Iskolából vehetett át ajándékcsomagot. A nagyiskolások kategóriában Markó Alexa és Bogdán Krisztina munkáit díjazták, ők Gércéről küldték el pályamunkáikat.

 

 

Szerző: vdk

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Március 15-ei ünnepi megemlékezés | 2024. 03. 06.

» 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 67. ÉVFORDULÓJA (2023. október 23. 14.00) | 2023. 10. 20.

» 15. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál | 2023. 07. 17.

» Lakossági fórum HÉSZ módosítás témában | 2023. 04. 04.

» Büki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadása 2022. október 15-én | 2022. 10. 13.

» Lakossági kérdőív Bük Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájáról | 2022. 03. 09.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés