Karácsonyi koncert Márióval és az Isis Big Banddel Bükön!

Továbbiak a részletekben.

 

Karácsonyi koncert Márióval és az Isis Big Banddel Bükön!

 December 10-én, vasárnap a Büki Advent programsorozat keretében Márió és az Isis Big Band közös karácsonyi koncertjét láthatják-hallhatják a Büki Művelődési Központ színháztermében. Ezt megelőzően délután 2-kor nyit az Atriumban az adventi vásár, melyen 16.30-kor fellép a Clemens Madrigál kórus, 17 órakor pedig meggyújtják az adventi koszorú második gyertyáját.

A gyermekekre pedig 3 és 5 óra között karácsonyi kézműves játszóház vár.

A koncert kezdési időpontja 18 óra, belépő elővételben 1.000.- Ft, a koncert napján 1.500.- Ft.

 

A karácsonyi dalok feldolgozásakor az egyedisége, érdekessége és vidámsága miatt esett a választás a big band műfajra. Az újrahangszerelt dalok stílusa jazz, swing elemeket is megjelenít. A határainkon túl is elismert, kiváló zenészekből álló szombathelyi Isis Big Band zenekar élén Pintér Róbert zenekarvezető, karmester vezénylésével, színvonalas hangzással szólal meg az előadás. A műsorban angol és magyar nyelvű dalok is hallhatóak.

 Az elmúlt három évben Szombathelyen az ISIS Big Band állandó koncerthelyszínén, a Bartók Teremben került megrendezésre két előadás, valamint Sümeg, Szentgotthárdon és Füreden is bemutatkozott a produkció. A műsor kiemelkedően pozitív szakmai-, sajtó- és közönségfogadtatást váltott ki. 

 

 Forrás: Büki MSK
Szerző: Büki Közös Önkormányzati Hivatal
Vissza a kategória oldalra

» Olvasószemüveg - Barangolás irodalmi hegycsúcsokon | 2018. 01. 10.

» Civil Forgatag és Sok-szín-Feszt | 2017. 10. 08.

» Szent Mihály-napi Civil Forgatag és IX. Sok-szín-Feszt | 2017. 09. 30.

» Mesebérlet 2017 ősz | 2017. 09. 15.

» Koncz Zsuzsa és Karafiáth Orsolya Bükön! | 2017. 09. 04.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 02.19.
Holnap 02.20.
H.Után 02.21.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on