Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

IX. GYÓGY-BOR NAPOK - BÜKI GASZTRO FESZTIVÁL -Záró

 Vasárnap délután Tóth Tamás és csapata aggódva kémlelte az eget, vajon ismét jön az eső?

Szerencsére a programok végéig kitartott az időjárás. Az előző napokban már megszoktuk, hogy a fesztivál programja jó, ha zsebünkben van, mert egyidőben akár 5 helyszínen is megy a program. A nagyszínpad mellett a gasztroszínpad, a gasztorudvar, a gyermekszínpad, jazz-blues udvar is várja a vendégeket.

A gyermekszínpadon a Hahó zenekar indított, majd Viki néni kalóz kapitányként játszott a jókedvű, nagy létszámú gyerek csapattal.

A Gasztroszínpadon Újvári Timi és a Hot Stuff mutatott be nagyon érett, jó zenét. A világzenétől a slágerekig terjedt a dalok skálája. Jó volt hallgatni.

Ezzel egyidőben Nika Robi helyi gasztro barát már elindította főzését, Kandász Andi segédkezett a mikrofonjával, a közönséget szórakoztatva.

A nagyszínpadon a Pannon Cigányzenekar játszott, és rövid időn belül megteltek a színpad elé felállított sörpadok. A már megszokott magas színvonalon játszott a zenekar. Baranyai Lajos zenekarvezető a műsor előtt elmondta, hogy a vasárnapi zenélésnél nagyobb szerepet kaptak a prímások, hiszen a darab választásban most ők a főszereplők. A közönség nagy tapssal jutalmazta a zenekar szólóénekesét, Dégner Lillát is.

Közben egyre nagyobb közönséget vonzott Nika Robi főzése. Kandász Andihoz csatlakozott, Szép Bence is, és igazi szórakoztató műsort hoztak össze.

Megérkeztek a Budapest Bár szereplőit szállító kisbuszok. Mi  Lovasi Andráshoz sodródtunk, akitől megtudtuk, hogy gyerekkorában rengeteg időt töltött Bőben, a nagyszüleinél. Gyakran fürdött a Répcében, de  Bükhöz, a fürdőhöz is kellemes élmények fűzik A Budapest Bár pedig egy nagyon jó csapat, szívesen énekel, muzsikál velük.

Közben a kóstolók pillanatokon belül elfogyasztották Nika Robi szarvas raguját, mi már csak az üres edényekkel találkoztunk.

Aztán egy hegedű szólóval indította Budapest Bár. Lovasi András, Frenk, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Ferenczi György, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc hangulatos régi kuplékkal, slágerekkel a századelőt varázsolták a színpadra. Teljesen megtelt a színpad előtti tér. A szólóénekeket kiváló duettek  színesítették.

A Budapest Bár méltó megkoronázása volt az öt napos rendezvény sorozatnak.

Jó volt ezen a héten bükinek lenni, jó volt ezen a héten Bükön nyaralni.

 

Szerző: varga
Vissza a kategória oldalra

» Március 15-ei ünnepi megemlékezés | 2024. 03. 06.

» 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 67. ÉVFORDULÓJA (2023. október 23. 14.00) | 2023. 10. 20.

» 15. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál | 2023. 07. 17.

» Lakossági fórum HÉSZ módosítás témában | 2023. 04. 04.

» Büki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadása 2022. október 15-én | 2022. 10. 13.

» Lakossági kérdőív Bük Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájáról | 2022. 03. 09.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés