Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Gyógy-Bor Napok

 

Zene, Bor, Gasztronómia - IX. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál

 

Az idei évben immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál. Idén a programkínálat bővítésre került, így immár ötnapos rendezvénysorozattal várják a szervezők az érdeklődőket. 2014-ben egy új kulturális programkoncepciót követve, a fesztivál a KultúrWellnes - Büki Kultúr Kúra részét képezi, a koncepció felöleli a Szent György napjától egészen Szent Mihály napjáig tartó büki kulturális rendezvényeket. A fesztivál elnyerte  a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által kiírt pályázat keretében a „Nyugat- dunántúli régió kiemelt kulturális- és örökségturisztikai rendezvénye" címet. E rangos elismerés hűen tükrözi az eseménysorozat gazdag, sokszínű és színvonalas kínálatát.

Négy színpadon, több, mint 30 zenés produkció, minőségi borok, gasztronómiai bemutatók. Ez várja a Bükre érkezőket július 23-tól öt napon keresztül a Gyógy-és Élménycentrum parkolójában.

A Nagyszínpadon fellép többek között Rúzsa Magdi, a Budapest Bár, a Firkin, a Balkán Fanatik, a Cimbaliband, a Barabonto, a PASO és a Tárkány Művek, a Vivat Bacchus és a Karak.

A koncertek után minden este utcabál veszi kezdetét, a Búgócsiga zenekar, a Balkán Fanatik Soundsystem, a Cabo Wabo Party Band, a Mokka egészen a hajnali órákig szórakoztatja  nagyérdeműt.

A Gasztroudvarban a fellépő művészek készítik el kedvenc vadas-halas ételeiket, az itt megtalálható Gasztroszínpadon hallhatjuk a Folkisht, Ferenczy Györgyöt és a Rackajamet, a Magyar Vista Social Clubot, Újvári Timit és a Hot Stuffot.

A Fürdő Étterem Jazz-Blues színpadán fellép az ország egyik legelismertebb jazz formációja, a Hot Jazz Band, az igényes szórakoztatásról gondoskodik még Horváth Meggie és Peltzer Géza, a Pistons Jam és a Szolid Jazz Band.

Bőséges lesz a kínálat gyermekprogramokból is. A legkisebbek figyelmének lekötéséről gondoskodik többek között a Mesebolt Bábszínház, Bognár Szilvi, a Napraforgó Meseszínház, az Iszkiri, a Hahó és a Kakaó együttes. Ezen kívül minden nap kézműves játszóház, népi fajátékok és ugrálóvár várja a gyerkőcöket.

 

Részletes program: www.gyogybornapok.hu

A fesztivál helyszíne Bükfürdő, a Gyógy-és Élménycentrum parkolója és annak környéke.

A belépés minden programra ingyenes!

 

 



Forrás: Büki közös Önkormányzati Hivatal
Szerző: Büki Közös Önkormányzati Hivatal

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Március 15-ei ünnepi megemlékezés | 2024. 03. 06.

» 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 67. ÉVFORDULÓJA (2023. október 23. 14.00) | 2023. 10. 20.

» 15. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál | 2023. 07. 17.

» Lakossági fórum HÉSZ módosítás témában | 2023. 04. 04.

» Büki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadása 2022. október 15-én | 2022. 10. 13.

» Lakossági kérdőív Bük Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájáról | 2022. 03. 09.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés