Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

BÜKI MAJÁLIS

Zenével indult a büki majális. A Pannon Cigányzenekar tagjai ébresztették a város lakóit.

 Már kora reggel megtelt a Horgász tó partoldala, a horgászversenyre készültek a horgászok. Miközben a különböző csalikat próbálták a zsinór áztatók, a focipályán megkezdődött a futónap. Családok érkeztek, ahol aztán szülő és gyermek sport felszerelésben vágott neki a különböző távoknak.                    A legkitartóbbak a pályától indulva befutották Bük utcáit is. Az eredmény hirdetésekor kiderült, hogy - az óvodástól a felnőttig - közel százötvenen vágtak neki a távoknak. A legjobbak a dobogóra is felállhattak.                                                Közben elkészült a horgászoknál a kitűnő halászlé és alternatívaként a körömpörkölt.                                    Délután kettőtől a műfüves pályán 8 csapat jelentkezésével szerveztek foci kupát.                                                            A rendezvény sátorban a Varnyú Country igyekezett becsalogatni a gyerekeket a gyermek műsorukkal. Majd Szép Bence bűvészkedett. Egyre inkább megtelt a sportpálya melletti terület. Gyermekjátékok sora várta gyerekeket, akik aztán birtokba vették azokat. A birkózó Klub és a Szobakiadók Szövetsége a finom étekről is gondoskodott. Megteltek fűre rakott sörpadok.                                                                   A színpadon a büki színeket a Poppies együttes képviselte. Nagy sikerrel szerepeltek a Mosoly csoport tagjai, akik új felállásban, új koreográfiával,  a hastánctól a country műfajáig mutatták be táncaikat. Aztán felnőtt műsorával újrázott a Varnyú Country, és Szép Bence.                                        Aztán már mindenki a sztár fellépő együttesre, a Muzikfabrikra várt. A büki taggal is büszkélkedő együttes új felállással, új műsorral mutatkozott be.

        Közben a Sportcsarnokban este kilenc órakor már indult az Electromajális.

Ezen a napon valőszínű, hogy mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot.

 

        A honlap alján lévő Képgalériában közel harminc képet nézhetnek meg a rendezvényekről.

 

 

Szerző: varga

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Március 15-ei ünnepi megemlékezés | 2024. 03. 06.

» 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 67. ÉVFORDULÓJA (2023. október 23. 14.00) | 2023. 10. 20.

» 15. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál | 2023. 07. 17.

» Lakossági fórum HÉSZ módosítás témában | 2023. 04. 04.

» Büki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadása 2022. október 15-én | 2022. 10. 13.

» Lakossági kérdőív Bük Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájáról | 2022. 03. 09.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés