Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

BÜKI MAJÁLIS 2014.

Biztos sokaknak még mindig a fülébe cseng a régi dal, miszerint itt van május elseje. Mert bizony ismét itt van május elseje, amely már rég nem a felvonulásról, a sörről és a virsliről szól, hanem a kikapcsolódásról, szórakozásról. Bükön mint minden évben, idén is április 30-án kezdődnek meg a majálisi rendezvények, a hagyományos májusfa állítással, amelyet a civil szervezetek legerősebb férfiúi állítanak fel, tavaly óta a felújított Koczán-háznál. Természetesen a segítő kezeket idén sem utasítják vissza.

Május elején 7 órakor a Pannon Cigányzenekar tart zenés ébresztőt a városba, majd 9 órától kezdetét veszi a már hagyományos futónap. Az idén már 7. alkalommal megrendezett futónapra idén is várják a futni szerető fiatalokat, idősebbeket, családokat. A délutáni programok 14:00 órakor kezdődnek a sportpályán. Egy kis pályás labdarúgó torna kezdődik délután kettőkor, majd utána a népszerű Varnyú Country gyerekműsorát láthatják az érdeklődők. A délután további része is a gyerekekről, gyerekeknek fog szólni, hiszen itt lesz a Keltike népdalkör, és a Poppies dalstúdió, de ellátogat a majálisra Szép Bence színész-bűvész-műsorvezető is egy interaktív gyerekműsorral.

17:00 órától már a felnőtteknek is kedvet csinálva itt lesz Csepregből a Zumba lady csoport, a Mosoly és Tarub hastánccsoport, valamint a Príma Dance tánccsoport. A lenge öltözetű hölgyek után vissza tér a Varnyú Country, akik most már a felnőtteket szólítják meg műsorukkal, majd egy rövid pihenő után Szép Bence is visszatér, hogy megszólítsa az idősebb korosztályt.

20:00 órától a Dal című műsorban országos hírnévre szert tevő büki fiatal ember ifj. Sövegjártó László és együttese a Muzikfabrik szórakoztatja a közönséget. Természetesen az egész napos program alatt lesz ugrálóvár, kirakodóvásár, kézműves foglalkozások, arcfestés. És nem fog elmaradni a szokásos, a Büki Szobakiadók szövetsége kezdeményezésére indult lássuk vendégül a majálisozókat program sem. Természetesen ez is, mint az egész napos program mindenki számára ingyenes.

Este 21:00 órakor a fiatalabb korosztályt megszólítva egy új kezdeményezés első rendezvénye lesz a sportcsarnokban Electromajális címmel. Mint a cím is mutatja, elsősorban az elektronikus zene rajongóit várják. a fellépő dj-k között lesz a Nobody Moves, az One Like Two DJ, vagy a büki Ernest C, Dennis Da Chomis, Scott Free. Ide a belépő 1200 Ft.

Május 2-án este 8-kor a szabadtéri színpadon olyan slágerek fognak felcsendülni, mint a Vidéki sanzon, vagy a pálinkadal. Igen, a Magna Cum Laude látogat el hozzánk, hogy ismét egy fergeteges koncerttel ajándékozza meg a bükieket, és az ide látogatókat. A koncertre a belépőjegyeket meg vásárolhatják a helyszínen, vagy elővételben a Büki Művelődési Központban. Az estét, és ezzel a 2014-es majálist a West zenekar utcabálja zárja, mintegy végszót adva a két napos rendezvénysorozatnak.

 

Szerző: nikarobi
Vissza a kategória oldalra

» Március 15-ei ünnepi megemlékezés | 2024. 03. 06.

» 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 67. ÉVFORDULÓJA (2023. október 23. 14.00) | 2023. 10. 20.

» 15. Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál | 2023. 07. 17.

» Lakossági fórum HÉSZ módosítás témában | 2023. 04. 04.

» Büki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadása 2022. október 15-én | 2022. 10. 13.

» Lakossági kérdőív Bük Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájáról | 2022. 03. 09.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés