Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Bük az én városom

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„Bük az én városom”

P Á L Y Á Z A T I    F E L H Í V Á S

A Szülőföld könyvkiadó, Bük Város Önkormányzata és a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár a továbbiakban Kiíró gyermek rajzpályázatot hirdet

„Bük az én városom” címmel.

A pályázat a büki óvodások, általános és középiskolás tanulók számára kerül meghirdetésre úgy, hogy a tényleges intézménybe tartozás és nem a pályázó lakhelye kerül figyelembevételre.

Valamennyi pályázónak a következő témában kell a művet benyújtania:

- Bük az én városom

- A pályamunkának a címben jelzett témát kell megjeleníteni. Próbáljuk összegyűjteni Bük épített és természeti értékeit. Nem csak a kulturális, történelmi emlékhelyek megjelenítését várjuk, hanem mindazon helyek megjelenítését, melyek már feledésbe merültek, vagy amelyek valamilyen személyes élmény miatt kötődnek a gyermekekhez. Célunk a felnövekvő generáció számára a város értékessé tétele, olyan helyek megörökítése, mely életükben valamiért fontos szerepet kapott, kialakítva a városhoz való kötődést.

- A pályázatra beküldhető pályaművek mérete A4, vagy A3 álló, illetve fekvő formátum. Szeretnénk, ha minél több bátor, a megszokottól eltérő, kísérletező kedvről tanúskodó munkát kapnánk, amelyek ábrázolásmódban, technikában, vagy a városról alkotott szokványos szemléletmódtól eltérő módon jelenítenék meg a város különböző helyeit, épületeit, rendezvényeit, eseményeit.

- Az alkotás lehet rajz, ceruza, tus, festmény, tempera, pasztell. (Továbbiakban egységesen: pályamű)

- Részben vagy egészben digitális technikával készített pályaművek nem vehetnek részt a pályázaton!

- A munkákat kiállításra kész állapotban, azaz legalább paszpartu kartonra felragasztva kell leadni.

- Egy pályázó legfeljebb két pályaművet nyújthat be.

- Kérjük, hogy a pályaműveket ne hajtsák össze!

- A pályázat jeligés, a jeligét és a pályamű címét minden egyes rajz hátoldalán jól láthatóan fel kell tüntetni. Egyéb adat feltüntetése tilos! Egyéb esetében a pályamű nem befogadható.

- A beküldendő pályaművek kötelező melléklete a pontosan kitöltött és képhez csatolt ADATLAP, melyet az óvodák, iskolák titkárságán lehet igényelni.

 

 

- 2 -

 

A pályázat részeként kiírásra kerül a „Miért szeretem Büköt ?” kérdés is, melyre írásos formában várjuk az intézmények gyermekeinek válaszát. Humoros, érdekes, izgalmas formában fogalmazzák meg, miért fontos nekik, hogy ebben a városban élnek, mik azok az élmények, amik a településen történtek meg velük, és amelyekre szívesen emlékeznek.

 

A pályázat kezdete: 2017. március 01.

Benyújtási határidő: 2017. április 01.

A határidő után érkező pályamű nem fogadható be!

A pályaműveket a kinyomtatott és megfelelően kitöltött adatlappal együtt 2017. március 15 - től folyamatosan minden gyerek a saját intézményében nevelőjénél,osztályfőnökénél adhatja le.

Az osztályfőnökök a hozzájuk leadott pályaműveket átadják a titkárságra. Az intézményből a pályaműveket       2017. április 04 - én átvesszük. A pályázó adatait tartalmazó adatlapot elzárva tároljuk, az csak a zsűri döntését rögzítő jegyzőkönyv aláírása után kerül megnyitásra.

 

A pályázó, ill. törvényes képviselője tudomásul veszi, hogy:

az eredeti művek megküldésével az eredeti pályamű tulajdonjogáról lemond, azt a Kiírótól nem követelheti vissza! A pályázó, ill. törvényes képviselője tudomásul veszi, hogy az eredeti pályaművel annak megküldését követően a Szervező teljes körűen maga rendelkezik.

Valamennyi beérkezett pályamű a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár (Bük, Eötvös utca 11.) kiállításra kerül, ahol 2017. április 10 – 2017. május 15 -ig megtekinthetőek.

A beérkezett pályaművekből a zsűri kiválasztja azon pályaműveket, melyek a verseny után árverésre kerülnek, valamint azokat a rajzokat, amelyek könyv formában megjelennek. A zsűri által kiválasztott pályaművekből készült könyvek eladásra kerülnek. Az árverés teljes bevételét és az eladott könyvek egy részéből származó bevételt a Kiíró jótékonysági céllal Bük Város Önkormányzata általa meghatározott gyermekintézmény részére ajánlja fel.

A nyertes pályázók díjátadásának tervezett időpontja: 2017. május 16. 17.00 óra, ahol gálaműsor keretében lesz az ünnepélyes eredményhirdetés a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtárban.

 

Közönség-díj:

A valamennyi beérkezett pályaműből nyitott kiállításon a közönség is szavazhat az általa legjobbnak vélt pályaműre. A legtöbb szavazatot kapott pályaművet Közönség-díjjal jutalmazzuk.                                                       A szavazatokat 2017. május 15 - ig lehet leadni a helyszínen.

 

Kapcsolat:

Büki Művelődési és Sportközpont, KönyvtárHaizler Lászlóné 30/448 8420                                                                                                              

      Szülőföld könyvkiadó :                                                                                                                                                         Nagy Georgina  70/ 703-6718    Farkas Csaba    70/ 335-0280

- 3 -

 

 

Felhasználással és adatvédelemmel kapcsolatos jogok

Pályázó kijelenti, hogy a pályaművek megküldésével elfogadja a jelen szabályzatban foglalt pályázati feltételeket és hozzájárul ahhoz, hogy a megküldött pályaműveket a Kiíró saját megítélése szerinti módon, korlátlan számban, nyomtatott úton felhasználja, így különösen:

- nyilvánosságra hozza

- tetszőleges példányban, tetszőleges alkalommal sokszorosítsa, példányokat terjessze.

- kiállítsa, árverésre bocsássa

- Pályázó tudomásul veszi, hogy szerzői jogdíj a pályázaton résztvevő rajzzal kapcsolatban nem illeti meg.

- Pályázó visszavonhatatlanul hozzájárul nevének, az általa látogatott közoktatási intézménynek a pályaművel kapcsolatban történő nyilvánosságra hozatalához.

- Pályázó és törvényes képviselője hozzájárulnak a pályázattal kapcsolatosan megadott személyes adataik teljes körű kezeléséhez a pályázatban meghatározott célból, ellenszolgáltatás nélkül.

 

 

 

 

 

…………………………………………………….

                                                              Farkas Csaba

                                                                    Szülőföld könyvkiadó

 


 

booked.net

» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés