Simon Virág a legszebbek között

Büki lány is bejutott a Vulcano Energia Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe döntősei közé.

 

Tizenkét vasi lány száll versenybe a koronáért a Vulcano Energia Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe döntőjében március 10-én a Hotel Caramellben.

1988-ban Olaszországban rendezték az első Alpok-Adria Szépségversenyt, harminc éve ott került először korona a királynő fejére. Magyarország 2001-ben csatlakozott a sorozathoz, majd 2010-ben kibővítették a hazai versenyt a megye szépe választással. 

Idén a Vas megyei fordulót Kőhalmi Viven szervezi, akitől megtudtuk: a lányok komoly felkészülésen vesznek részt a döntő előtt. Színpadi megjelenés, mozgás, és egymás, valamint a megye megismerése is szerepelt a programok között. A szervező kiemelte: a döntősöknek nemcsak a szépségüket, hanem tájékozottságukat is meg kell mutatni a zsűrinek, hiszen a verseny ideje alatt saját régiójukat is népszerűsítik.

Akit március 10-én a legszebbnek ítél a zsűri, az elnyeri a Vulcano Energia Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe címet és közvetlenül az országos döntőbe jut. A második és a harmadik helyezett pedig az országos középdöntőben mérettetheti meg ismét magát. A lányok különdíjért is versenyeznek, amelyet Facebook-szimpátiaszavazással nyerhetnek el a Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe Facebook-oldalán.

A döntő nemcsak a helyszínben kötődik Bükhöz, hanem személyes érintettsége is van: egy büki lány, Simon Virág is bekerült a tizenkét legszebb lány közé.

A Vas megyei döntő sztárfellépője Szabó Ádám, a műsorvezetője Gyetván Csaba lesz. Fellépnek a Movement Academy táncstúdió táncosai, és további meglepetésekkel is kedveskednek a szervezők.

 

Szerző: vdk

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Lakossági fórum - Milyen lesz a fürdő jövője? | 2018. 03. 19.

» Felkészültek a szépségek a döntőre | 2018. 03. 10.

» KSH adatszolgáltatás - Gyümölcsös ültetvények összeírása | 2018. 02. 24.

» Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatója a márciusi ügyfélfogadásról | 2018. 02. 24.

» Lakossági fórum - Milyen lesz a fürdő jövője? | 2018. 02. 24.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 03.24.
Holnap 03.25.
H.Után 03.26.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on