Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Részek az egészért - városi játékos vetélkedő

A tavaly még csak büki ifjúsági egyesület és a helyi művelődési központ munkatársai meghirdették a RÉSZEK AZ EGÉSZÉRT vetélkedőt, melynek a célja az volt: megmozgatni a település apraját-nagyját. A tavalyi verseny nagy sikert aratott, így szinte „kötelező” volt az idei rendezés.

Most öt csapat mérte össze tudását, kreativitást, a kitartást a maratoni versenyen.

Reggel kilenckor indult a vetélkedő, megszámlálhatatlan feladattal.  A KöBük csapata a város közepét jelentette, a Kertészkerti Palánták a régi kertészet helyén épült házakból jöttek, a Nagy Pató Pál csapat a vasúti aluljárótól északra lakók csapata volt, a Telepesek a lakótelepi házakból jöttek, az Ifjoncok az új telepet képviselték.

Előre megadott feladat volt a csapatzászlók készítése. A csapatok felnőtt tagjai nosztalgiáztak, gyermekkoruk dalai is előkerültek. De feladat volt egy régi büki népdal éneklése is. A csapatok tagjai nem csak közösen vetélkedtek, hanem közösen főztek is. Természetesen az ételeket is zsűri értékelte.

Nagy sikere volt a zene felismerésnek, a kötélhúzásnak, a vizifocinak, a láda rakosgatónak, a járművek versenyének, a zsákban futásnak, a rodeónak és még folytathatnánk a sort…..

Az egész napot átszőtte a település 750 éves évfordulójának az ünneplése. Több feladat is kapcsolódott ehhez. A verseny végén aztán a résztvevők önmagukból alkották meg a 750-es számot, melyet egy daruról, a levegőből Büki László, a Vaskarika vezetője lefotózta.

Bár verseny volt, de legfontosabb, hogy a résztvevők jól érezték magukat. Többen is így búcsúztak csapattársaiktól: Jövőre ugyanitt, veletek!

Szerző: varga

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Büki Iparos Bál 2024 | 2024. 01. 09.

» Adventi hét Bükfürdőn a Termál téren december 15-16. és 18-21. között | 2023. 12. 11.

» Gyereknap Bükfürdőn 2023. május 28-án! | 2023. 05. 22.

» Tisztítsuk meg együtt a várost! | 2023. 03. 22.

» Kincstári ügyintézés helyben | 2022. 11. 07.

» Népszámlálás 2022 | 2022. 10. 11.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés