Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Nyugdíjasok köszöntése

Szép hagyomány Bükön, hogy advent időszakában a város önkormányzata egy találkozóra hívja a 70 éven felülieket és egy másik alkalommal a volt köztisztviselőket, közalkalmazottakat.

Megtelt a művelődési központ nagyterme székekkel, asztalokkal, s a rendezvény kezdetére minden ülőhely elkelt a 70 éven felüliek köszöntésére. A sorok között ott ültek a város vezetői, az önkormányzat képviselői is. A Csodaország Óvoda Lila csoport óvodásai adták elő karácsonyt váró műsorukat. Majd Taródi Lajos önkormányzati bizottsági elnök, intézményvezető mondott köszöntő szavakat. Szólt arról, hogy a kötődése Bükhöz mint egy meditációs fonal mindig visszatér életében. Külön köszöntötte a szépkorúakat, azokat, akik már elmúltak 90 évesek. Hatan vannak olyanok akik az idén töltötték be a 9. évüket, hárman vannak, akik betöltötték a 91. évet. Egy büki lakos 92 éves, négyen vannak 93 évesek, ketten vannak 94 évesek. Kocsis Gyuláné, Ilus néni a város legidősebb lakója, aki 99 éves. Reméljük, a jövő évben együtt ünnepelhetjük a 100. születésnapot. Aköszöntőt követően a Pannon Cigányzenekar adott műsort.

A köztisztviselők és a közalkalmazottak találkozóján is a Csodaország Óvodai Napraforgó csoport kicsinyei szerepeltek egy másik csoporttal.  Baranyai Róbert alpolgármester üdvözölte a volt kollégáit: - Azokat a nyugdíjasokat köszönthetjük körünkben, akik sokat tettek azért, hogy épüljön, szépüljön ez a város. Mi is halljuk, hogy a nyugdíjasaink továbbra is nagyon aktív életet élnek, mondják gyakran, hogy kevesebb idejük van, mint amikor még dolgoztak. Az arcokat megfigyelve nem látszik az eltelt egy év, itt mindenki csak fiatalodott. Kívánom, hogy tartsák meg ezt a lendületüket, jó egészséget családjuk körében! Műsort a szombathelyi Szenyor Színpad tagjai adtak. A jóízű ételeket követően jóízű beszélgetések következtek.

 

Szerző: varga
Vissza a kategória oldalra

» Büki Iparos Bál 2024 | 2024. 01. 09.

» Adventi hét Bükfürdőn a Termál téren december 15-16. és 18-21. között | 2023. 12. 11.

» Gyereknap Bükfürdőn 2023. május 28-án! | 2023. 05. 22.

» Tisztítsuk meg együtt a várost! | 2023. 03. 22.

» Kincstári ügyintézés helyben | 2022. 11. 07.

» Népszámlálás 2022 | 2022. 10. 11.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés