Felkészültek a szépségek a döntőre

Pénteken megérkeztek a Vulcano Energia Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe döntős  lányai Bükre, illetve a szépségverseny helyszínéül szolgáló Caramell Premium Resort-ba.  

A Vas megyei főszervező, Kőhalmi Vivien a megérkezésüket követően ismertette a lányokkal a felkészüléssel kapcsolatos programot. Szobáik elfoglalása után a szépségek megismerkedtek a szombati döntő forgatókönyvével, valamint megtanulták a műsorhoz szükséges koreográfiát. Ebben a szervező nagy segítségére volt ikertestvére, a szintén modell Kőhalmi Mercédesz. A próba jó hangulatban telt és a lányok nagyon jól érezték magukat. - Nagyon büszke vagyok a rájuk, hiszen rendkívül fegyelmezetten álltak a próbához és igyekeztek a lehető legjobban teljesíteni. Ez abban is megnyilvánult, hogy a lányok a próba végére nagyon elfáradtak - mesélte Kőhalmi Vivien.
Este a Kes Pubban lazítottak a lányok, ahol vendégül látták őket egy hangulatos vacsorával. 


Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Lakossági fórum - Milyen lesz a fürdő jövője? | 2018. 03. 19.

» Simon Virág a legszebbek között | 2018. 02. 28.

» KSH adatszolgáltatás - Gyümölcsös ültetvények összeírása | 2018. 02. 24.

» Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatója a márciusi ügyfélfogadásról | 2018. 02. 24.

» Lakossági fórum - Milyen lesz a fürdő jövője? | 2018. 02. 24.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 03.24.
Holnap 03.25.
H.Után 03.26.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on