Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Búcsúzik Andrew Ethell, a Nestlé igazgatója

 

 

Nyolc év után távozik a Nestlé büki gyárának az éléről Anrew Ethell igazgató.

A Top menedzsereknél megszokott, hogy az anya vállalat időnként új kihívások elé állítja a sikeres vezetőket. Ez történt most is, hiszen a Nestlé egy csehországi gyárának irányítását bízzák Andrew Ethellre.

1998-ban érkezett a büki gyár élére az akkor új igazgató, ekkor az üzemben még csak konzerveket gyártottak. 2006-ban még csak 350-en dolgozója volt az üzemnek. Adrew Ethell elképzelése az volt,hogy az addig hazai piacra készülő konzerveket és száraz tápokat más termékekkel is ki kell bővíteni, és alkalmassá kell tenni az üzemet az exportra is.

Azóta már egyértelműen kiderült, hogy jó ötlet volt az alutasakos termékkör bevezetése, a prémium termék a gyártása, hiszen a Benefull termékeknek  a fő felvevő piaca Ausztria,Németország, Svájc. Ez a prémium termék a profit termelésben is sokkal jobb eredményeket ért el. Magyarországon is van több állati eledelt gyártó üzem, de miénk talán azért másmert nem csak az alacsony kategóriás termékeket gyártjuk.

2006-2007 óta volumenében megduplázódott az itt gyártott termékek nagyságrendje, és körülbelül megduplázódott a gyári dolgozók létszáma is.

A Nestlé gyárak összevetésében is megállja a helyét a büki gyár, hiszen az új projektjeink közép-európai szinten is nagyon jók, de a jövedelmezőségi szintünk is állják a próbát a nyugat-európai állateledel gyárakkal.

A Nestlé gyár helyi szerepvállalása is növekedett az utóbbi időben. Az egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatos óvodai, iskolai programokat, az időskorúak egészséges táplálkozását  az év végén egymillió forinttal támogatta az üzem. Hosszabb távú elkötelezettséget jelent a helyi sportoló fiatalok anyagi segítése.

Újabb kihívás vár a volt büki igazgatóra. Csehországban, ebben a gyárban  készül a Boci csoki termékcsalád, a csokinyulak, a karácsonyi szaloncukrok. Andrew Ethellnek köszönet a nyolc év munkájáért, sikert kívánunk az új munkahelyén.

 

 

 

 

Vissza a kategória oldalra

» Büki Iparos Bál 2024 | 2024. 01. 09.

» Adventi hét Bükfürdőn a Termál téren december 15-16. és 18-21. között | 2023. 12. 11.

» Gyereknap Bükfürdőn 2023. május 28-án! | 2023. 05. 22.

» Tisztítsuk meg együtt a várost! | 2023. 03. 22.

» Kincstári ügyintézés helyben | 2022. 11. 07.

» Népszámlálás 2022 | 2022. 10. 11.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés