Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS 4.

Az idei évben Bükön  az eddig megszokott helyszíntől eltérően a Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Atriumában rendezték meg az adventi ünnepeket. Felállították a gyógybornapokon már megismert faházikókat, melyet a TDM szervezet biztosított. Mind a négy vasárnap helyi termelők, kézművesek  árusították a termékeiket – nagy sikerrel.

A három sikeres vasárnapot követően december 21-én az adventi koszorún a negyedik gyertyát gyújtották meg az Atriumban.

A délután még a Művelődési és Sportközpont, könyvtár nagytermében indult. A gyerekeket várták a Csillag Musical Társulat előadására. A Hókirálynő című mesemusical elvarázsolta a gyerekeket, de az előadást követő nagy tapsban a felnőttek is kivették a részüket.

A Paprika Jancsi Bábszínházra is a gyerekeket várták. A vásári komédiák megnevettették a nézőket.

Már megszoktuk a Sok-Szín-Pad Társulattól, hogy valamilyen színvonalas meglepetéssel várják a büki nézőket. Most a magyar irodalom klasszikus írójától, Jókai Mórtól kölcsönözték a darabot, melyet nagy sikerrel adtak elő.

Az adventi koszorún a negyedik gyertyát Dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere gyújtotta meg.

A gyertyagyújtást követően a Bükön már jó ismerős Tarisznyások együttesé volt a színpad. Az a jó a „tarisznyás” zenében, hogy gyerek és felnőtt is jól szórakozik.

A rendezvény végén elcsitult az Atrium, most téli álmát alussza. Pihenjük a négy vasárnap élményeit, most egy kicsit családi körben ünnepeljük a karácsonyt, és várjuk Tóth Tamástól és csapatától a folytatást.

 

 

Szerző: v.

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Büki Iparos Bál 2024 | 2024. 01. 09.

» Adventi hét Bükfürdőn a Termál téren december 15-16. és 18-21. között | 2023. 12. 11.

» Gyereknap Bükfürdőn 2023. május 28-án! | 2023. 05. 22.

» Tisztítsuk meg együtt a várost! | 2023. 03. 22.

» Kincstári ügyintézés helyben | 2022. 11. 07.

» Népszámlálás 2022 | 2022. 10. 11.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés