200 millió forint humánszolgáltatások fejlesztésére

Bük és négy kistelepülés, Gór, Tompaládony, Bő és Chernelházadamonya alkotja azt a konzorciumot, amely az Európai Unió szociális alapja és a magyar kormány társtámogatásával 200 millió forintot nyert humánszolgáltatások fejlesztésére.  

Az öt település konzorciumának vezetője, dr. Németh Sándor elmondta: a február 1-jétől indult, 24 hónapon át tartó projekt három fő pillérből áll. Képzéseket és mentorprogramot indítanak a hátrányos helyzetű lakók felzárkóztatására, programokat szerveznek és ezekhez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztésre is lehetőséget ad a pályázat. Bükön a színháztermet szeretnék fejleszteni a keretből, amely így egy multifunkciós rendezvénytérré változna. Emellett a nyári programcsomag színesítése, bővítése a cél. 

 

 

Szerző: vdk
Vissza a kategória oldalra

» Újabb két szociális bérlakás újult meg | 2018. 02. 19.

» Húsz éve várt útfelújítás kezdődhet el idén | 2018. 02. 13.

» Pályázati felhívás egyéb szálláshelyek részére | 2018. 02. 01.

» A Büki Iparoskör kérése | 2018. 01. 26.

» Nyugdíjas közalkalmazottak köszöntése | 2017. 12. 07.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 02.20.
Holnap 02.21.
H.Után 02.22.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on