Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Jótékonysági gyermekprogram sorozat a golf jegyében

A bükfürdői Greenfield Golf 2017. májusában meghirdette jótékonysági golfprogram sorozatát, melynek keretében négy alkalommal invitál gyermekeket egy önfeledt kikapcsolódást nyújtó golfozásra.

Az első állomása a derűs élményszerző kezdeményezésünknek május 11-én, csütörtökön 14:00 órai kezdettel került megrendezésre, amikor a Gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény kis lurkói látogattak el hozzánk.

A köszöntő után Wilheim István profi golfoktatónk a gyakorló pályákon mutatta be a hosszú ütések, valamint a gurítás rejtelmeit, ezáltal is betekintést nyerhettek a gyermekek a golf csodás világába. A program két órás volt, melynek keretében nem csupán a hivatalos és a golf szabályoknak előírt mozdulatsort sajátították el, hanem játékos formában ügyességi golfelemekkel is megismerkedtek. Nagy izgalommal készültek a gyerekek rendezvényünkre és ez az őszinte lelkesedésük a program végéig elkísért bennünket szervezőket is. Öröm volt látni a sok mosolygós, golfozós, boldog gyermekarcot. A Greenfield Golf már hosszú évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél szélesebb körben megismertesse azt a golfélményt a gyermekekkel, mely más sportággal össze nem hasonlítható, hisz a természet adta gyönyörű tárház is titka a golfsport sikerének. Továbbá számunkra fontos az üzleti hitelességünk mellett az is, hogy emberként mutassunk példát és hívjuk fel a figyelmet arra, hogy segítsünk, mert segíteni ! A gyermekek életében fontos, hogy szeretetben és biztonságban felnőve, tartalmas élményekkel telve kapjanak egy színes palettát a világunk hordozta sokszínűségből.

Az eseménydús nap méltó zárásaként és a gyerekek aktív részvételével elültetésre került a Prenor Kft. felajánlásának köszönhetően egy díszcseresznyefa, ezzel is felhívva a figyelmet a madarak és fák védelmére, valamint a környezettudatos életmód fontosságára.

A jótékonysági gyermekprogram sorozatunk állomásai és a meghívott gyermekek:

2017. május 11. Gencsapáti Gyermekotthon kis lakói
14:00 – 16:00 óráig
2017. május 18. Kőszegi S.O.S Gyermekfalu kis lakói
16:30-18:30 óráig
2017. május 26.TEGYESZ Győr-Moson Sopron gyermekek
14:00-16:00 óráig
2017. május 28.Vasi Diabeteszes Gyermekek Egyesülete
10:00 -13:00 óráig


booked.net

» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés