Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Családi Vasárnap a Sportcsarnokban

Az idei évben is vasárnap tartottuk a családi napot az óvodánkban, ill a Sportcsarnokban a Szülői Szervezet elnökének, tagjainak, és segítőiknek szervezésében. Kevesebben jöttünk össze vasárnap az előző évekkel összehasonlítva, kb. 150-en lehettünk, gyermekek szüleikkel, nagyszülőkkel, ismerősökkel, valamint meghívott vendégek. Egy délutánt együtt töltöttünk, együtt játszottunk, mozogtunk.

A köszöntőt követően zenés tornára, sorversenyre hívtuk a gyerekeket szüleikkel együtt, amit Bolfán Renáta tanárnő vezetett – mindenki ügyeskedett. A gyerekek nagyon szeretnek együtt egymással játszani, szüleikkel, velünk, felnőttekkel, ügyességi játékokban részt venni, együtt küzdeni a sikerért, együtt örülni a sikernek, de maga az együttes játék is örömforrás. Szívesen megmutatják, milyen ügyesek, mennyit fejlődtek. Az együtt megélt élményekre, alkalmakra szívesen emlékezünk vissza. Az elsősök, valamint a nagyobb iskolások is eljöttek és bekapcsolódtak a játékokba, ők is ugyanolyan jól érezték magukat, mind a kicsik.

Közben a büfében lehetett enni, inni, a sok finomságot mindnyájan megkóstolgattuk, mindenki kedvére válogathatott, mit szeretne enni.

A Tarisznyás együttes közel egy órás koncertet adott, a gyerekeket igyekeztek bevonni az énekekbe, emellett különböző hangszerekkel ismerkedhettek meg. Az előadásba, a vidám, dalos játékokba a gyerekek, felnőttek is bekapcsolódtak. A tombolasorsolás mindenkit odavonzott, rengeteg nyeremény talált gazdára támogatóink jóvoltából. A gyönyörű napsütéses tavaszi délután meglepetéseként mindenki felfújt léggömböt kapott ajándékba. A jó hangulatú családi nap kora este ért véget.

Szeretném megköszönni Óvodánk Szülői Szervezete elnökének, Dr. Varsányi Anitának és a Szervezet lelkes tagjainak az aktív közreműködést, szervezést, Támogatóinknak az anyagi hozzájárulást, a sok-sok tombola tárgyat, szolgáltatás felajánlást, és a rendezvény lebonyolításában segítőknek a munkáját!

                                                                                  Pócza M. Gabriella

                                                                                                               óvodavezető

 

 

 


Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» 2024. április 24-én szakaszosan áramszünet várható a Búzavirág soron és a Termál körúton | 2024. 04. 03.

» KSH önkéntes adatfelvétel | 2024. 03. 26.

» Szerves trágya kijuttatása | 2024. 02. 22.

» KSH felmérés Bük településen | 2024. 02. 02.

» Zöldudvarban fogadható hulladékok napi/éves kvótája | 2024. 01. 12.

» Közösség tájékoztató előadás 2023.12.19 -én a lakosság számára megnyílt napelemes pályázati lehetőségről | 2023. 12. 15.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés