Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

BÜKI KITÜNTETETT

Eredményes évet zárt a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége Az idén is megtartotta hagyományos Küldöttgyűlését, melyen a Szövetség vezetői beszámoltak az elmúlt év történéseiről. 
A Szövetség elnöke Seregi Miklós az ülés kezdetén köszöntötte a megjelent vendégeket és a horgász egyesületi küldötteket. Az ülésen részt vett vendégként Bokor Károly a Magyar Országos Horgász Szövetség alelnöke, Mesterházy József a Vas Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztályának halgazdálkodási felügyelője.

A napirendi pontok tárgyalása előtt Seregi Miklós elmondta, hogy a küldöttgyűlés jó alkalom arra, hogy a Szövetség Intéző Bizottságának döntése értelmében kiemelkedő munkát végző személyeknek megyénk legmagasabb elismerését a „Vas megye Horgászsportjáért” kitüntetést adjuk át.

 Seregi Miklós elnök és Puskás Norbert ügyvezető elnök, valamint Bokor Károly MOHOSZ alelnök először Takács Csabánénak a Büki Horgász Egyesület volt gazdasági felelősének, jegyértékesítőjének gratulált, aki több mint 10 éve látta el önkéntes munkáját a horgásztagság gyarapítása érdekében. Az egyesület „Dórija” rendkívül precíz és igényes, áttekinthető elszámolásokkal segítette a Szövetség munkáját és saját egyesületében is a pénzügyek, a könyvelés lelkiismeretes gazdája volt.

Ezt követően Molnár Miklós horgásztárs vehetett át kitüntetést, aki a Pannónia Horgász Egyesületnek megalapítása óta tagja, aktívan részt vesz az egyesület életében és különböző társadalmi tisztségekben támogatta a vezetőség munkáját. 2007. évben az egyesület elnökévé választották, azóta is stabilan, megbízhatóan szervezi, vezeti az egyesület munkáját, tevékenységét.

A megszokott két kitüntetettől eltérően az idei évben a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöki köszönetében és elismerésében részesült Szabó Zoltán a Szombathelyi Rendőrkapitányság rendőr főtörzszászlósa, aki horgászverseny közben mentette meg nyugdíjas kollégája életét. Szabó Zoltán május elején az Újperinten megtartott horgászversenyen miután észlelte, hogy társa rosszul lett, és leállt a keringése, nyomban alkalmazni kezdte az újraélesztés technikáját. A segítés sikerrel járt, azóta a rosszul lett sporttárs is jobban van. Szabó Zoltán horgásztárs példamutató tette mellett már évek óta segíti a Szövetség és a Szombathelyi Rendőrkapitányság hatékony együttműködését. Szabó Zoltán köszönetét fejezte ki az elismerésért, de egyúttal elmondta, hogy ez az elismerés annak a csapatnak szól elsősorban, akik ott a helyszínen ő mellette még aktívan közreműködött a tragédia elkerülésében.

 

Vissza a kategória oldalra

» 2024. április 24-én szakaszosan áramszünet várható a Búzavirág soron és a Termál körúton | 2024. 04. 03.

» KSH önkéntes adatfelvétel | 2024. 03. 26.

» Szerves trágya kijuttatása | 2024. 02. 22.

» KSH felmérés Bük településen | 2024. 02. 02.

» Zöldudvarban fogadható hulladékok napi/éves kvótája | 2024. 01. 12.

» Közösség tájékoztató előadás 2023.12.19 -én a lakosság számára megnyílt napelemes pályázati lehetőségről | 2023. 12. 15.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés