Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

ANYÁK NAPJA A CSODAORSZÁG ÓVODÁBAN

Az év legszebb ünnepei közé tartozik Anyák Napja.  Mindegyikünk édesanyja nagy-nagy szeretettel vette körül, veszi körül gyermekét, gondozza, ápolja, táplálja. Az édesanya szerető gondoskodása nemcsak gyermekük testi szükségleteire terjed ki, a lelki, szellemi nevelés is nélkülözhetetlen. Ő az, aki önzetlenül áll gyermeke mellett, figyeli minden apró lépését, azt szeretné, hogy öröm és szeretet kísérje életében.

Anyák napján, május első vasárnapján ezt köszönjük meg hálás szeretettel az édesanyának, édesapának is és nagyszüleinknek is. Május 4-én a Napraforgó csoport, május 5-én a Lila és a Pillangó csoportok, Május 8-án délelőtt pedig a Katica, Mazsola és Kukori csoportok, illetve május 9-én a Micimackó csoport óvodásai fogadták az édesanyákat, nagymamákat, édesapákat, hogy versekkel, énekekkel köszöntsék őket, – közös vonásuk a szeretet, az örökké tartó ragaszkodás, köszönet a létért, az életért. Ezzel is kifejezve, hogy mennyire fontosak egymás számára.

„Orgona ága, barackfa virága,

öltözzetek új ruhába

Anyák Napja hajnalára illatosan!

Zúgja az erdő,

susogja a szellő,

üzenik az ágak-lombok,

Légy Te mindig nagyon boldog Édesanyám!” - énekelték a gyerekek. Szavakkal nagyon nehéz kifejezni a hálát. A kicsik egy öleléssel, az általuk készített ajándékokkal igyekeztek megmutatni ezt.

Az édesanyák, az édesapák, a nagyszülők szeretete, gondoskodása maradjon természetes közeg a gyermekek számára, számunkra sok-sok éven át! A gyermekek pedig a felnőttek példája nyomán támogató, segítő szeretetükkel tudják viszonozni szüleiknek! A Kukori csoport óvodásai a Dr. Horváth Tibor Szociális Központ lakóit is szeretettel köszöntötték. Isten éltesse az Édesanyákat!

 

Szerző: Pócza M. Gabriella

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» KSH önkéntes adatfelvétel | 2024. 03. 26.

» Szerves trágya kijuttatása | 2024. 02. 22.

» KSH felmérés Bük településen | 2024. 02. 02.

» Zöldudvarban fogadható hulladékok napi/éves kvótája | 2024. 01. 12.

» Közösség tájékoztató előadás 2023.12.19 -én a lakosság számára megnyílt napelemes pályázati lehetőségről | 2023. 12. 15.

» Gyermekorvos helyettesítés 2023. december 18-tól december 22-ig | 2023. 12. 14.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés