ANYÁK NAPJA A CSODAORSZÁG ÓVODÁBAN

Az év legszebb ünnepei közé tartozik Anyák Napja.  Mindegyikünk édesanyja nagy-nagy szeretettel vette körül, veszi körül gyermekét, gondozza, ápolja, táplálja. Az édesanya szerető gondoskodása nemcsak gyermekük testi szükségleteire terjed ki, a lelki, szellemi nevelés is nélkülözhetetlen. Ő az, aki önzetlenül áll gyermeke mellett, figyeli minden apró lépését, azt szeretné, hogy öröm és szeretet kísérje életében.

Anyák napján, május első vasárnapján ezt köszönjük meg hálás szeretettel az édesanyának, édesapának is és nagyszüleinknek is. Május 4-én a Napraforgó csoport, május 5-én a Lila és a Pillangó csoportok, Május 8-án délelőtt pedig a Katica, Mazsola és Kukori csoportok, illetve május 9-én a Micimackó csoport óvodásai fogadták az édesanyákat, nagymamákat, édesapákat, hogy versekkel, énekekkel köszöntsék őket, – közös vonásuk a szeretet, az örökké tartó ragaszkodás, köszönet a létért, az életért. Ezzel is kifejezve, hogy mennyire fontosak egymás számára.

„Orgona ága, barackfa virága,

öltözzetek új ruhába

Anyák Napja hajnalára illatosan!

Zúgja az erdő,

susogja a szellő,

üzenik az ágak-lombok,

Légy Te mindig nagyon boldog Édesanyám!” - énekelték a gyerekek. Szavakkal nagyon nehéz kifejezni a hálát. A kicsik egy öleléssel, az általuk készített ajándékokkal igyekeztek megmutatni ezt.

Az édesanyák, az édesapák, a nagyszülők szeretete, gondoskodása maradjon természetes közeg a gyermekek számára, számunkra sok-sok éven át! A gyermekek pedig a felnőttek példája nyomán támogató, segítő szeretetükkel tudják viszonozni szüleiknek! A Kukori csoport óvodásai a Dr. Horváth Tibor Szociális Központ lakóit is szeretettel köszöntötték. Isten éltesse az Édesanyákat!

 

Szerző: Pócza M. Gabriella

Kapcsolódó galéria:
Vissza a kategória oldalra

» Karácsonyi adománygyűjtés! | 2017. 12. 02.

» Fogyasztóvédelmi előadás | 2017. 11. 06.

» Pályázat Panzió fejlesztésre! | 2017. 10. 12.

» RENDŐR-ROMA SPORTNAP BÜKÖN | 2017. 09. 27.

» Bük Város Bora verseny | 2017. 07. 20.

» Rendőrségi sajtótájékoztató a fürdőn | 2017. 06. 26.

» Archívum

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Szolgáltatók
Büki időjárás
MA 01.24.
Holnap 01.25.
H.Után 01.26.
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentése
Hírlevél
Amennyiben szeretne naprakész lenni városunk mindennapjaiból, iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével.
Szavazás
A legutóbbi szavazás eredménye:

Hogy tetszik Önnek a megújult Bük.hu?Eredmények
Bük város a Facebook-on