Menu
Eseménynaptár
« »
» Aktuális események  
Hirdetés

Büki Iparoskör

Cím: Büki Iparoskör
Vezető: Németh Sándor
Telefon: 06/302045829

A Büki Iparoskör 2008. évben ünnepeltealakulásának 100. évfordulóját. Az Iparoskör működésének célja, hogy a település Iparosainak egy szerevezetbe való tömörítése, és a hagyományainak örzése.

Az Iparoskör minden évben megszervezi a nyugdíjas tagjainak minden tárgy év elején a hagyományos évzáró összejövetelt. Minden év február első szombatján, hagyományainak megfelelően megrendezésre kerül az Iparos Bál. A szervezet működéséhez szükséges vezetőségi ülések, megbeszéléseket negyedévi rendszerességgel tartunk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az lhúnyt tagjaink kegyeleti megemlékezéseit. Ezen kegyeleti megemlékezésen az Iparoskör tagjai emlékkoszorút helyeznek el az elhúnyt sírjánál.

Vissza

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

» TOVÁBBI HÍREK A FÜRDŐRŐL
Büki időjárás
booked.net
» Részletes időjárás
Valuta árfolyamok
» További árfolyamok Befektetési lehetőségek Büki közvilágítás hiba bejelentéseA nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban (EFOP-1.2.9-17-2017-00038)
Hirdetés
E-Ügyintézés